ACNEWS

Két szörnyeteg megerőszakolta és megölte a 94 éves nénit – Videó

A kegyetlen testvérpár holtában is megbecstelenítette Irma nénit.

Hirdetés
Ad image

A kegyetlen testvérpár holtában is megbecstelenítette Irma nénit.

Még ma sem tértek magukhoz a döbbenettől az Edelény melletti, alig 100 lelket számláló falucska lakói. Jól emlékeznek a tragikus sorsú nénire, akinek életét brutális módon kioltotta a tőle pár száz méterre lakó testvérpár, az 51 éves B. Gábor és bátyja, az 55 éves B. Géza.

Miután Irma néni unokája riasztotta rendőrséget, szirénázó, kék lámpával száguldó autók fékeztek le a Petőfi utcában. Megdöbbenve nézték a helyszínelők a meztelenre vetkőztetett néni tetemét, akinek fojtogatás nyomai látszottak a nyakán, sérülések a testén.

A vádirat szerint a részeg fivérek az ablakon bemásztak, megverték és mindketten megerőszakolták a segítségért kiabáló nyugdíjast. Az asszony már nem élt, amikor az egyik férfi visszament hozzá és újabb erőszakot követett el rajta. Pár órával később a nyomozók B. Gábort elfogták, majd másnap délelőtt a testvére is fogdába került. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A falu mindenesetre örül, hogy örökre megszabadult a botrányos életű testvérpártól, de abban mindenki egyetért, hogy túl drága volt ez az ár. B. Gábor és B. Géza korábban a tragikus sorsú Irma néni mellett, két házzal odébb lakott. De azt elvitte az árvíz. Ekkor az önkormányzat adott nekik egy másik házat, aminek a tetejét eltüzelték. Hogy télen ne fagyjanak meg, a felu vezetése felajánlott nekik a Kossuth utcában egy fészert, ott húzták meg magukat.

Ezt a faházat azóta eldózerolták, így ha a két szörnyeteg valaha ki is szabadul, már nem lesz hova visszamenniük. Azonban az ügyészség azt szeretné, ha a két erőszaktevő gyilkos élete végéig rács mögött maradna. Az előkészületi tárgyaláson mindkét férfi ártatlannak mondta magát.

A videót ide kattintva tekinthető meg.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés