ACNEWS

Kétkezi munkából él Gesztesi Károly fia

Több mint százmilliós örökségen osztozhat 5 testvérével, ám ő mégis kétkezi munkát vállalt.

Hirdetés
Ad image

Több mint százmilliós örökségen osztozhat 5 testvérével, ám ő mégis kétkezi munkát vállalt.

Meglepő helyen tűnt fel, szakács lett egy gyorsétteremben Gesztesi Károly fia. A 22 éves Márkó egy V. kerületi hamburgerezőben dolgozik – írja a Blikk.

A napilaphoz egy olvasó juttatott el egy fotót, amelyen a 2020 január 4-én elhunyt színész fia látható, aki egy hamburgerezőben készítette el az ételüket.

„Régóta szerettünk volna beülni az étterembe, mert csak jókat hallottunk róla. Mindenki azt mondta, nemcsak az étel, de a kiszolgálás is nagyon jó. Amikor beléptünk, egyből ismerős hang ütötte meg a fülünket, olyan volt, mintha a színészt, Gesztesi Károlyt hallottuk volna, majd amikor oda néztünk, megláttuk a fiát. Mintha az elhunyt színészlegenda állt volna előttünk, csak fiatalabb korában. Márkó szorgalmasan dolgozott, mi majdnem egy órát voltunk az étteremben, addig meg sem állt. Ő adta ki az elkészült ételeket, kicsit olyan, mint a hely szíve és lelke. Olvastam, hogy nagy vagyont örökölt, ezért is példaértékű, hogy dolgozik, ráadásul nem is könnyű munkát választott” – mesélte a napilapnak a szemfüles olvasóriporter.

A Blikk egyik újságírója is elment a főváros V. kerületében található hamburgerezőbe, ahol Gesztesi Márkó szakácsként dolgozik, ám ő és a hely tulajdonosa is udvariasan elutasították az érdeklődést, nem kívántak nyilatkozni.

Gesztesi Károly öt gyermeke több mint százmilliós örökségen osztozhatott, a budakalászi villát például a napilap információi szerint 190 millió forintért értékesítették.

 

Gesztesi Márkó korábban zenei karrierre vágyott. Bár 2018-ban el is készítette el első videóklipjét, azóta nem láttunk tőle újabb szerzeményt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés