ACNEWS

Kétszáz nyúllal élt együtt a mániákus állatmentő

A brit nő küldetése az, hogy nyuszikat mentsen / Fotó: Pixabay
A brit nő küldetése az, hogy nyuszikat mentsen / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

A brit nő felmondott a munkahelyén azért, hogy nyulakat tudjon menteni. Bődületes összegeket költött már el az akcióira.

A 26 éves Paige Hadlow az elmúlt négy évben több mint 50 000 fontot költött a nem kívánt nyuszik megmentésére – ez az összeg több mint 21 millió forintnak felel meg.

A nő még 2016-ban kezdett el dolgozni egy állatkereskedésben. Az idő haladtával egyre jobban kezdett el aggódni a nyulak jóléte miatt.

A boltból az egyik nyuszit, Bertie-t el kellett volna altatni, mert súlyosan sovány volt.

„Könyörögtem az akkori vezetőmnek, hogy engedje meg, hogy hazavigyem, mert gondoskodni szeretnék róla, és adni neki egy második esélyt az életre” – mondta a Mirrornak.

„Már két hét után sokkal jobban volt, olyan volt, mintha újjászületett volna, és hála Istennek megengedték, hogy megtartsam.”

Bertie volt az első abból a 200 nyúlból, amelyet Paige mostanra megmentett.

Paige ma már országos szolgáltatást nyújt, és rendszeresen járja az Egyesült Királyságot, hogy olyan háziállatok segítségére siessen, amelyek gazdái már nem tudnak róluk gondoskodni.

Miután meggyőződött arról, hogy egészségesek, igyekszik minden állatnak megfelelő örök otthont találni, a leendő gazdik viszont szigorú átvilágításon esnek át.

Jótékonysági szervezete, a Clement Rabbit Rescue az észak-walesi Wrexhamben található otthonában működik, ahol jelenleg 24 nyúllal él.

A mentőközpontot teljes egészében Paige finanszírozza, aki jelenleg teljes munkaidőben dolgozik egy állatorvosi rendelőben, hogy segítsen a költségek fedezésében.

Paige csak egy hónap alatt 8000 fontot költött az állatok gondozására.

„Annyira szeretem őket, mindannyian annyira érdekesek a maguk egyedi módján, és öröm őket nézni. Egy nyúl bizalmába férkőzni a legjobb érzés a világon, mert ők nehezen nyitnak az emberek felé, így az a tudat, hogy ilyen kapcsolatom van velük, igazán különleges.”

A mentőszolgálat megalapítása óta Paige több mint 200 nyúllal dolgozott, a számuk pedig egyre csak nő.

„Rengeteg képet kapok azokról a nyulakról, akiknek sikerült új gazdikat találnom. Nagyon jó érzés tudni, hogy változást hoztam egy nyuszi életében, és új, szerető otthont találtam nekik.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés