ACNEWS

Kezdj el aggódni, ha ezt kapod Valentin napra

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A párkapcsolati guru mindenkit figyelmeztetett az idei Valentin napra. Elárulta, hogy egy bizonyos típusú ajándék hatalmas "piros zászló".
Hirdetés
Ad image

Jessica Leoni randiguru szerint, ha a partneredtől egy csilli-villi tech-ajándékot kapsz, az inkább veszélyt jelenthet, mint romantikát.

Szerinte érdemes résen lenni, ha a másik fél egy csúcstechnológiás technikai kütyüvel ajándékoz meg Valentin napon, mert ezzel nem biztos, hogy a szeretettét akarja kifejezni. Ehelyett a modern ajándékok gyakran a „Figyellek téged” üzenetét jelenthetik. Ilyenek például az okosórák, kulcskereső készülékek, intelligens otthon eszközök (Alexa / Google Home), vagy intelligens gyűrű, ami az életfunkciókat nézi.

Pedig a felmérések szerint, a többség manapság csoki és virág helyett inkább a kütyüket részesíti előnyben – írja a DailyStar.

A nagy gesztusok és a csillogó új kütyük mögött azonban ott lapul a lehetőség, hogy minden mozdulatodat nyomon követhetik, így a nagyvonalúnak tűnő romantikus gesztus lényegében digitális pórázzá válik.

Leoni azt mondta: „Ne tévesszen meg az árcédula. Az ilyen típusú ajándékok nem csak arra valók, hogy szemmel tartsák, hány lépést teszel meg, hanem arra is, hogy minden egyes lépésedet nyomon kövessék.”

Voltak már olyan esetek, amikor ezek az eszközök hűtlen partnereket buktattak le, így ezek az ajándékok potenciális veszélyt jelentenek a hűtlenek számára.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés