ACNEWS

Kezeld hatékonyan az inkontinenciádat

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Magyarországon majdnem minden 10. ember inkontinenciában szenved. Nők és férfiak egyaránt. Sokan nem fordulnak orvoshoz, pedig létezik megoldás.
Hirdetés
Ad image

Idén a World Continence Week célja az, hogy segítsen csökkenteni a tabu- és szégyenérzetet, amelyek gyakran kísérik a vizeletinkontinenciával élő embereket. Emellett lehetőséget teremt a tudatosság és az információ terjesztésére a kezelési lehetőségekről és az elérhető erőforrásokról.

Az EverDerm Klinika hisz az edukáció fontosságában, éppen ezért is csatlakozott ehhez az eseménysorozathoz. Most velünk is megosztottak számos hasznos információt az inkontinenciáról és a lehetséges kezelési módokról.

Ezek az okok

Az inkontinencia egy olyan egészségügyi állapot, amelyben az adott személy nem képes kontrollálni a vizelet- vagy székletürítést. Ez a probléma különböző súlyosságú lehet. Enyhe formájában csak időnként előforduló vizeletcsepegésről van szó, míg súlyos esetekben teljes kontrollvesztés jellemző.

Okai igen változóak. A leggyakoribbak közé tartozik például a menopauza, az öregedés, de szülés után is előjöhet ez a tünet. Ezen felül néhány gyógyszer mellékhatása között is szerepelhet a húgyhólyag és a végbél izmainak gyengülése.

Erősíts!

Tudtad, hogy gátizom erősítéssel jelentősen enyhíthető vagy akár teljesen el is mulasztható az inkontinencia? Sokan úgy vallják, hogy napi 5 perc medencefenék-erősítő edzéssel hatásos eredményeket lehet elérni a vizelettartási problémák kezelésében. A gátizom regeneráló gyakorlatok azonban nem mindig bizonyulnak elég hatékonynak, vagy csak hosszú évek múltán mutatnak igazi eredményeket.

Így kezelheted

A BTL orvosi, és az amerikai FDA által engedélyezett és minősített gépe, az EMSELLA gyors és fájdalommentes megoldást kínál az inkontinencia problémájára. A kezelés a medencefenék izomzatának non-invazív, azaz tű és szike használata nélkül történő, elektromágneses stimulációját biztosítja a medencefenék gyenge izmainak rehabilitációja érdekében. Az EMSELLA egy kezeléssel körülbelül 10.000 szupramaximális izomösszehúzódást képes beindítani a medencefenék izomzatának teljes területén. Fizikailag lehetetlen ilyen eredményeket elérni otthoni intim torna elvégzésével. Így tehát gyakorlatilag már 1 EMSELLA kezelés többet ér, mint 1 évnyi Kegel gyakorlat elvégzése. A gép hatékonyságát pedig mi sem bizonyíthatja jobban, mint az, hogy az EverDerm Klinikán már több mint 100 elégedett ügyfél tapasztalta meg az EMSELLA erejét, és indult el az inkontinenciamentes élet útján.

Fotó: EverDerm

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés