ACNEWS

Ki lesz az 5. Shrek magyar hangja?

A nagydarab ogre története folytatódik, de sajnos már Gesztesi Károly nélkül. Hű társa a Szamár, azaz Kerekes József, az AcNewsnak árulta el az érzéseit.

Hirdetés
Ad image

A nagydarab ogre története folytatódik, de sajnos már Gesztesi Károly nélkül. Hű társa a Szamár, azaz Kerekes József, az AcNewsnak árulta el az érzéseit.

Kétségkívül az egyik legnépszerűbb animációs film-széria a Shrek volt, ami annak idején egészen más megvilágításba helyezte a mesevilágot. Talán ez volt az első olyan gyerekeknek szóló produkció, mely a felnőtteket is magával ragadta. Hazánkban is kitörő népszerűségnek örvendett, amihez jócskán hozzá tettek a magyar szinkronszínészek is.

Éppen ezért mindenki nagyon örült, amikor a napokban kijött a hír, hogy Shrek visszatér egy ötödik résszel, ráadásul a Szamár is lehet kap egy önálló filmet.

A projektről egyelőre nem sokat tudni, de az Universal tervei szerint az eredeti szinkronhangok szólaltathatják majd meg a karaktereket. Egyelőre még folynak a tárgyalások, de ha valóban aláírják szerződéseiket, visszatér Mike Myers, Cameron Diaz, Antonio Banderas és Eddie Murphy is.

Itthon legalább olyan jó volt a szinkron (ha nem jobb), viszont nagy fejtörést fog okozni a  forgalmazónak, ha Magyarországra is eljut az új film.

Shrek ikonikus magyar hangja, ugyanis nincs többé…

Az AcNewsnak, Kerekes József, a mindig jókedvű, néha kissé idegesítő Szamár szinkronhangja mondta el, hogy egyszerűen elképzelhetetlennek tartja Gesztesi Károly nélkül a nagy zöld ogrét.

„Nagy boldogsággal tölt el a hír, hogy lesz még egy Shrek film, főleg ha az is igaz, hogy a Szamár önálló történetet kap. Nagyon szerettem szinkronizálni ezeket a meséket. Katonakoromban volt az a mondás: az a biztos, ami megtörtént. Szóval majd ha elkészült, és fel is kérnek a munkára, akkor fogok igazán örülni” – kezdte lapunknak Jászai Mari-díjas színész.

„Shrek esetében sajnos váltani kell. Tobi (Gesztesi Károly), olyan személyiséget és alkatot kölcsönzött a karakternek, amit sajnos senki nem tud már visszahozni szerintem. Nehéz dolga lesz majd a következő szinkronrendezőnek. Gesztesivel munka közben sosem találkoztunk, de a privát életben nagyon jóban voltunk. Mindketten odavoltunk az elkészült filmért. Az első két rész volt a kedvencem. A harmadik rész nem annyira tetszett, a negyedik viszont már jobban. Szóval kíváncsi vagyok, mi lesz az ötödik részben, de biztos kicsit szomorkásabb lesz a hangulat a stúdióban Karcsi, Selmeczi Roland, és Csörögi István nélkül.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés