ACNEWS

Kiakadt a szemtelen követőkre Köllő Babett

„Mik ezek? Valami új csajozási szokás?  - fakadt ki.

Hirdetés
Ad image

„Mik ezek? Valami új csajozási szokás?  – fakadt ki.

Megálljt parancsolt a kellemetlenkedőknek Köllő Babett. A színésznő úgy tűnik, megelégelte a trollok és egyéb kellemetlenkedők üzeneteit és a rajongói segítségét kérte, hogy megértse, mik ezek a furcsa üzenetek.

„Egyre több olyan levelet kapok, amiben azt kérdezik, hogy nem tudhatnának-e meg rólam többet? Rólam? Hát rólam aztán rengeteg mindent tudni, sokszor olyat is tudtok, amit én nem tudok. Mi ez? Valami furcsa  új csajozási szokás? – fakadt ki Babett az autójában készült Insta-sztoriban.

A színésznő nem első alkalommal jegyezte már meg, hogy bizony vannak olyan közösségi média használók, akik nem rendeltetésszerűen használják az oldalt, többek között illetlen, obszén, sőt akár pornógráf üzeneteket is küldenek neki.

„Sokat kapok pasiktól. Nem értem, mire gondol? Hogy ha átküldi nekem a fotót a nemi szervéről, attól én majd kedvet kapok? Arra gondolhat, hogy ha a feje nem tetszik, majd más testrésze fog?” – fakadt ki egy korábbi posztjában Babett, aki azóta lett a perverz férfiak céltáblája, amióta berobbant a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, mint férjezett anya.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés