ACNEWS

Kiakadt az internet népe The Rock Johnson új reklámjától – VIDEÓ

Dwayne Johnson / Fotó: shutterstock
Dwayne Johnson / Fotó: shutterstock
Nem várt lépésre szánta el magát Dwayne „The Rock” Johnson. A kopasz színész most kettő az egyben sampont reklámoz.
Hirdetés
Ad image

A spanyol inkvizíció hirtelen felbukkanása a klasszikus Monthy Python szkeccsben ehhez képest kutya füle. A több mint egy évtizede kopasz Dwayne Johnson most nemhogy egy sampont dobott a piacra, de még ő is lett annak a reklámarca. A Papatui néven futó márka jelenleg csak az Egyesült Államokban lehet megkapni, de az internet népét kiakasztó reklámban mi is gyönyörködhetünk.

„Szakértők fejlesztették ki ezt a növényi alapú formulát, amely táplálja és erősíti a hajat.” – mondja a volt pankrátor fogpaszta mosollyal. Már ez is kicsit megzavarja a nézőt, hiszen mindeközben a lámpa fénye is megcsúszik Johnson tar homlokán, de a színész még folytatja is. Némi öniróniát csempészve a kampányba. „A hajam imádta volna ezt a kettő az egyben terméket!” – jelenti ki, miközben végig simítja a nem létező hajkoronáját. Rengetegen azonban a jelek szerint nem értik a viccet. „Ha valaha is úgy érezted már, hogy nem elég jók a képességeid, vagy szélhámos szindrómában szenvedsz, ne feledd, Dwayne Johnson a saját arcával reklámoz sampont.” – olvasható az egyik X posztban.

Másvalaki, egyébként jogosan, annyit kérdezett, hogy vajon The Rock tényleg megbízható-e olyan téren, hogy mi a legjobb a hajunknak. A furcsa kampányt bizonyos mértékig megmagyarázza, hogy a Papatui cég a színész tulajdonában van és korántsem a hajápoló termékekre specializálódott. A cég ugyanis alapvetően különféle bőr ápoló és kozmetikai termékeket kínál, amiket a sztár rendszerint reklámoz – olvasható a Heutén.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés