ACNEWS

Kiakadtak a nézők a The Voice zsűritagjain

Kiderült, kik lesznek a műsor zsűritagjai / Fotó: TV2 archív
Kiderült, kik lesznek a műsor zsűritagjai / Fotó: TV2 archív
Hirdetés
Ad image

A legtöbben úgy érzik, olyanoknak kellene zsűrizniük, akik jobban énekelnek, és akik nagyobb szakmai múlttal rendelkeznek.

Óriási titokról rántotta le a leplet a Blikk: a cikk szerint már összeállt az RTL vadonatúj tehetségkutató műsorának, vagyis a The Voice-nak a négytagú zsűrije. A kiválasztást elméletileg hosszú casting folyamat előzte meg, ahol a csatorna figyelembe vette azt, hogy több műfajt és korosztályt képviseljenek az ítészek, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben tudják a nézőket a képernyő elé csalogatni.

A cikk szerint Curtis, Király Viktor, Hien és Manuel ülnek a zsűri székeibe.

Az olvasók azonban nem elégedettek ezzel a négyessel. Többen is azt kifogásolják, hogy a The Voice – ahogyan a nevében is van – a hanggal, vagyis a nagy énektudással foglalkozik, ezért nem tartják jogosnak azt, hogy olyanok is helyet foglalhatnak a zsűriben, akik nem az énektudásuknak köszönhetik a karrierjüket.

Mások azon akadtak ki, hogy szerintük van olyan zsűritag, akinek nincs annyi tapasztalata, hogy olyan döntéseket tudjon hozni, amelyek mások karrierjét, vagy életét is érintik.

„Nagyobb durranásra számítottam, nem tudom hova tenni azt, hogy egy The Voice nevű tehetségkutatóban, ami a címe szerint is a hangról szól, és itt tényleg a bravúréneklésé a főszerep (legalábbis a külföldi verzióban) a négyből két mentor is rapper. Király Viktornak és Hiennek örülnék, Curtist megértem, de szerintem Manuel nagyon nem ide való, lehetne helyette pl. Tóth Vera, Király Linda, Radics Gigi, vagy akár Herceg Erika” – írja az egyik kommentelő.

„Olyanok döntenek a dalokban, akik maguk is egy közepes szintet képviselnek? Ez most komoly?” – fakadt ki egy másik.

Volt, aki kifejezetten várta a műsort, de már most úgy érzi, hogy csalódni fog benne.

„Nézem a külföldi Voice versenyeket. Soha nem volt még rapversenyző sem nemhogy zsűritag! Ez nagy melléfogás lesz az RTL-nek! Bevallom alig vártam ezt a műsort, de ezek után ezt sem fogom nézni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés