ACNEWS

Kiderült, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt VV Vivien – Török keresztnevet kap majd a pici

Párjával két, különleges jelentésű néven gondolkodnak a születendő kicsinek. A családja a váradós sztár miatt oltakozott.

Hirdetés
Ad image

Párjával két, különleges jelentésű néven gondolkodnak a születendő kicsinek. A családja a váradós sztár miatt oltakozott.

Terhességének feléhez érkezett Bétéri Vivien. A híresség és párja, Hacioglu Sinan a napokban tudta meg születendő kisbabájuk nemét, amit először az AcNews olvasóinak árul el.

„Bizony, megvolt minden fontos genetikai vizsgálat és legnagyobb örömmel mondhatom, hogy kisfiúval vagyok várandós. Nagyon reméltük a párommal, hatalmas az öröm az egész családban. A kicsi teljesen jó tempóban fejlődik, a legutóbbi vizsgálatok is megerősítették, hogy minden a legnagyobb rendben vele. Két néven gondolkodunk most jelen pillanatban; Berkay Hacioglu vagy a Kenan Hacioglu-n. Berkay egy férfias, ritka és kemény név, a Kenan lágyabb és azt jelenti; birtoklás” – mesélte Vivi, aki nem rejtette véka alá, hogy rendkívül megviselte a terhessége első szakasza.

„Nagyon megviselt az első három hónap, semmi nem maradt meg bennem, sokat fogytam, folyamatosan a mosdóba kellett járnom. Most a 18. hétben járok, továbbra is sűrűn vagyok rosszul, de már jobb erőben vagyok. Az első három hónapban néha annyira gyenge voltam, hogy egy üveg vizet nem tudtam kivenni a hűtőből. A kicsi szépen gyarapszik, én viszont a rosszullétek miatt gyakorlatilag még semmit se szedtem fel. Sokan mondják, hogy majd a végén jönnek a plusz kilók, meglátjuk, hogy leszek akkor. Igyekszem a lehető legegészségesebben élni és táplálkozni, hiszem, hogy az a babánknak is jó” – mondta.

A kismama most otthon van és teljes erőbedobással arra koncentrál, hogy a várandósága második időszaka zökkenőmentesen menjen a koronavírus egyre erősödő negyedik hulláma alatt.

„Mindentől óvnak, nagyon figyelünk, hiszen ez a járvány itt van, akár tetszik, akár nem. A párom mindentől óv, nagyon ritkán mozdulok ki, akkor is igyekszünk a lehető legelszeparáltabban lenni a tömegtől, mondjuk egy étteremben. A családom szintén minden óvintézkedést betart, beadatták az oltásokat és csak maszkban jönnek a közelembe. Nagyon megnyugtat, hogy ennyire figyelnek rám, mert biztonságban érzem magam mellettük ebben a veszélyes időszakban. Sok szörnyűséget hallani, de igyekszem odafigyelni és pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, akkor biztos nem vonzom be a rosszat” – mesélte.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés