ACNEWS

Kiderült, kik lesznek a Farm VIP versenyzői? – Válaszolt a TV2

Több név is felsejlett a lehetséges játékosok közül. Az AcNews pedig most utánajárt a dolognak…

Hirdetés
Ad image

Több név is felsejlett a lehetséges játékosok közül. Az AcNews pedig most utánajárt a dolognak…

Már javában elkezdődtek a TV2 nagysikerű műsorának, a Farm VIP forgatásai, melyben hazai hírességeink bizonyíthatják majd rátermettségüket a vidéki élet színterén. A műsorvezető csakúgy, mint előzőleg, ismét Demcsák Zsuzsa lesz, Gáspár Zsolti gazdával az oldalán. Így már most tudni lehet, hogy a szórakozás garantált, hiszen első pillantásra akármennyire is elüt egymástól a páros, nagyon jól működnek együtt a képernyőn. De vajon kik lesznek a versenyzők?

Természetesen még nem jelentették be hivatalosan, hogy kik mérettetik meg magukat a vidéki gazdálkodásra épülő kalandreality-ben, de bizonyos fórumokon azt suttogták, hogy bizony Tarcsi Zoltán azaz Jolly, a mulatós sztár is a versengő hírességek között lesz. Az biztos, hogy őt nehezen lehet elképzelni egy ilyen környezetben, és lehet, pont ezért lenne olyan mulatságos, miközben az embert próbáló feladatokat szeretné teljesíteni, hiszen erre a korábbi szériában is volt már példa másoknál.

Rajta kívül van egy másik név is, ami talán a leglogikusabb döntés lenne a TV2 részéről. Ő pedig nem más, mint Bódi Sylvi, akinél minden adott. A képernyőn még mindig tökéletesen néz ki a modell, az emberek ismerik, népszerűsége töretlen, és bizony az utóbbi időkben rengeteget foglalkozott gazdálkodással, ráadásul még az Aranykalászos gazda-képzést is megszerezte. Kétségkívül nagyon testhezálló lenne neki ez a műsor, sőt könnyen meg is nyerhetné ilyen előnnyel.

„Igen, mondhatni, hogy a szörfdeszkát talicskára cseréltem. Az utazgatás most amúgy sem túl opcionális. Márciusban jöttem haza, akkor kezdtem el foglalkozni a földműveléssel. Közben pedig elvégeztem egy képzést, és Aranykalászos gazda lettem. Soha nem állt távol tőlem a termelés, kislánykoromban a nagypapámnál sokszor segédkeztem. Ott tanultam az alapokat. Szeretnék igazi tanyasi életet élni, egy hektáros birtokon. Fantasztikus látni, hogy egy kis magból mi tud kinőni. Szeretem a föld közelségét, a természetet. Szerintem mindenki megérdemelné, hogy a saját kis világát ki tudja alakítani. Egy nagyrészt önellátó gazdálkodást szeretnék kihozni majd ebből az egészből” – mondta korábban lapunknak Sylvi, ami csak még jobban ráerősít a sejtésünkre.

Természetesen a két felmerülő névvel megkerestük a TV2 sajtóosztályát, szerettük volna megtudni, hogy vajon tényleg a két sztár is ott lesz-e majd a versenyzők palettáját.

„Megkezdődtek a Farm VIP második évadának forgatásai. Már nem titok, hogy a TV2 népszerű kalandreality-jének műsorvezetője ezúttal is Demcsák Zsuzsa lesz, aki Gáspár Zsolti gazdával közösen kalauzolja majd a hírességeket a vidéki élet útvesztőjében. A szereplők kiléte egyelőre nem publikus, de annyit elárulhatunk, hogy a Farm VIP ismét egy színes névsorral tér majd vissza a képernyőre az őszi szezonban” – állt az AcNewshoz eljuttatott közleményben. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés