ACNEWS

Kiderült, mi a titka Jennifer Lopeznek

Forrás: EverDerm
Forrás: EverDerm
Ki ne vágyna JLo feszes alakjára és tökéletes bőrére? Most lehull a lepel az énekesnő titkáról, amit bárki kipróbálhat.
Hirdetés
Ad image

Jennifer Lopez, elismert énekesnő, színésznő és táncos. Nemcsak a tehetségével, de lenyűgöző megjelenésével is hosszú évek óta a közvélemény figyelmének középpontjában áll. Az idő múlásával láthatóan semmit sem veszített szépségéből és karizmájából, sőt egyesek szerint napról-napra szebb. De mi lehet a titka ennek a káprázatos megjelenésnek?

Ettől kerek Jennifer Lopez feneke

Jennifer Lopez nem csak a színpadon, de az edzőteremben is keményen dolgozik. A fitnesz és az egészséges életmód mindig is fontos szerepet játszott az életében. Az énekesnő rendszeresen sportol, beleértve a táncot is, ami a kiváló alakja mögötti egyik kulcs lehet. A másik az EverDerm Klinikán is elérhető csúcskategóriás eljárás mögötti gép a BTL EMSculpt NEO. Ez a hollywood-i sztárok kedvenc testkezelése, mely egy időben képes a zsírbontásra és izomépítésre. Használatával – a klinikai kutatásokkal alátámasztva – átlagosan 30%-os csökkenést mutatható ki a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett.

Könnyebb formában maradni, ha egy ilyen gép található az otthonodban, nem igaz? JLo életmódjához hozzátartozik a megfelelő táplálkozás is. Jennifer Lopez szigorú étrendet követ, amely magas fehérje-, rost- és vitaminbevitelt tartalmaz. A helyes táplálkozásnak és az elegendő hidratálásnak köszönhetően bőre is ragyogó és egészséges marad.

A ragyogó bőr titka

A tökéletes arc eléréséhez Jennifer Lopez komoly szépségápolási rutint követ, a megfelelő táplálkozás mellett. Az énekesnőnek fontos az egészséges bőr fenntartása érdekében a hidratálás, napvédelem és rendszeres arctisztítás. Az orvoskozmetikai kezelések és professzionális arcápolási eljárások is hozzájárulnak ahhoz, hogy arcának bőre mindig friss és fiatalos legyen. A HydraFacial MD® kezelés már évek óta szerves és kihagyhatatlan része JLo bőrápolási rutinjának.

Forrás: EverDerm

Idén végre Magyarországon is megjelent az énekesnő saját hatóanyag booster-e is. A JLo Beauty® szérum a keleti és a nyugati hatóanyagok találkozásától különleges. Rendkívül tápláló formulájával támogatja a feszesebb, ragyogóbb és hidratáltabb bőr elérését. A kezelés fő eleme a Hydrafacial MD® számos díjjal és szabadalommal rendelkező orvosesztétikai gépi arckezelés. Előnye, hogy egy eljárásban kombinál mélytisztítást, pórustisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, gyulladáscsökkentést és mélyhidratálást a lehető legszebb arcbőrért. A JLo Therapy részeként mindez kiegészül nyirokmasszázzsal és LED terápiával az EverDerm Klinikán.

Összességében Jennifer Lopez megjelenése mögött a szigorú edzés- és étrendrutin, a megfelelő szépségápolási praktikák és pozitív életszemlélet áll. A tökéletes alak és arc eléréséhez elengedhetetlenek a rendszeres edzések, az egészséges életmód, a megfelelő szépségápolás és a lelki egyensúly fenntartása.(X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés