ACNEWS

Kiderült, mi lesz a neve Rúzsa Magdi hármasikreinek

Két kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt az énekesnő.

Hirdetés
Ad image

Két kisfiút és egy kislányt hord a szíve alatt az énekesnő.

Csodás neveket választott születendő gyermekeinek Rúzsa Magdi és a férje. A kicsik a Lujza, Zalán és Keve neveket kapják majd szüleiktől. Legutóbbi Instagram-posztjában is erről írt:

„Mi. Így lettünk hirtelen öten. Olyan jó leírni és kimondani. A családom. Lujza, Keve és Zalán. Nekünk már a legszebb nevek, amíg csak lélegzünk” – mesélte.

Kislánya nevével kapcsolatban kijelentette, amikor meghallotta, valami elindult benne, érezte, ez lesz az igazi. A két fiúnak pedig kemény, férfias, magasztos jelentéssel bíró neveket választottak. Már a keresztelő is szóba került, különleges eseményt szerveznek a születendő babáknak:

„Lesz ima, templom, ki fogjuk alakítani a magunk rituáléit, amelyek megalapozzák a későbbi gondolkodásukat. A rituálék, az élmények és illatok pedig majd visszarepítik őket is a gyerekkorba. Dolgozni fogunk azon, hogy megismerjék azt a világot, ahonnét mi jöttünk” – fejtette ki az énekesnő a Nők lapjában.

A karácsony nem a legmeghittebb ünnep volt egykor náluk a családban, elmondása szerint a készülődést jobban szerette.

„Mi számos családi problémával éltünk, amelyek rendszerint az ünnepre csúcsosodtak ki, emiatt vegyes érzések kavarogtak bennem az ünnepekkel kapcsolatban. Elképzeltem, mi történik majd, ha családom lesz, és sok év kellett ahhoz, hogy boldogan, önfeledten ünnepeljek. Mindenem megvan, a Jézuska hozza azt az örömöt, hogy a születése napján a babák még bent vannak a pocakomban” – vallotta be karácsonyi kívánságát a sztár.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés