ACNEWS

Kiderült, miből él Bódi Sylvi

Saját bevallása szerint alkalmi munkái vannak a szépségnek.

Hirdetés
Ad image

Saját bevallása szerint alkalmi munkái vannak a szépségnek.

Érdekes titkot árult el magáról Bódi Sylvi. A sztár egy hosszú posztban osztotta meg, mivel is tölti az idejét, illetve, hogy mivel foglalkozik.

„Miket csinálok? Sok mindent… Esővízgyűjtő téliesítése, téglafelületek leolajozása, hogy jobban bírják a fagyokat. A téglából készült részeken kiszedni a füvet… Az elmúlt hetekben, napokban a veteményest készítettem fel a jövő évi szezonra. Megtörtént az őszi lemosó permetezés speckó alapanyaggal. Kikerültek az ágyásokból a nem évelő növények, s a földet megtrágyáztam. Picit átalakítom a kertnek ezen részét, mert hamarosan bővülni fogunk egy takaros kis baromfi udvarral. A kerti tavat is téliesíteni kellett. Le kell vágni a nádat, letakarni egy hálóval, hogy a behulló levelek ne okozzanak szervesanyag túltengést… Ha már a lehulló leveleknél tartunk… Ezek összegyűjtése lombseprűvel igen jó kis alakformáló edzés… Főleg ha több 100 év körüli akácfa, dió és egyéb fák leveleit kell összegyűjteni. Bemelegítésnek igen jó! Ezeket aztán eltalicskázom a különböző bokrok és növények alá, hiszen kiváló komposzt lesz belőlük. A puha lombtakaró melegen tartja a növényeket, a lebomlásával táplálja azokat” – szúrta ki a 24.hu.

„Ezek mellett dolgozol is? Úgy értem, persze, ez is munka. De van munkahelyed is?” – olvasható a kommentben, amelyre Sylvi annyit válaszolt: „Dolgozom mellette, de nekem klasszikus értelemben vett munkahelyem sosem volt. Alkalmi munkáim vannak, és én osztom be az időmet” – írta a híresség.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés