ACNEWS

Kiderült, miért nincs gyermeke Balázs Andinak

Családi tragédia állhat a háttérben.

Hirdetés
Ad image

Családi tragédia állhat a háttérben.

Balázs Andi óriási amplitúdók között éli az életét, vagy nagyon fent van, vagy nagyon el tud mélyülni, ezért úgy érzi mindig kell valaki, aki a kiegyensúlyozott harmóniába visszarántja. Párja, Gábor, aki húsz éve mellette van, pont az az ember, aki erre képes.

Andi állítása szerint talán az egyetlen olyan ember az életében, aki, ha kell, egy pillanatra vissza tudja húzni a realitás talajára.

„Mindig azt kérdezik, hogyan csináljuk?! A kapcsolatunk azért működik olyan jól, mert mind a ketten ilyenek vagyunk egymással. Pontosan azt tudom visszaadni neki, amit kapok, ezért működik a kapcsolatunk ennyire jól, mert támogatjuk egymást. Gáborban ez egy isteni adottság. Én is tudom, mikor kell háttérbe vonulni, ő is tudja, mikor kell. Tudjuk, mikor kell egymás kezét megfogni egy-egy nehezebb helyzetben. Gábor nagyon jól tud velem csendben lenni, vagy hoz a kedvenc cukormentes csokimból, ha épp meg akar lepni” – áradozott a színésznő a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával műsorában a Spirit FM-en.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a világban futó trendek alapján valakinek jár az imádat és a rajongás a másik féltől, míg a többiektől, akik éppen nem az adott divatirányzatnak megfelelő adottsággal rendelkeznek, elidegenítődnek azok a gondolatok, minthogy például egy teltkarcsú nő is tud szép lenni, szexi, kifinomult és kívánatos. Andi zászlójára tűzte, hogy formálja az emberek gondolkodását a plus size adottságú nőkről, így a férfi szerepe is idetartozik.

„Gábor imád kívül-belül. Én hallom tőle azt, hogy szépnek lát, hogy szeret engem. Nekünk ez nagyon fontos. Például szoktunk egymásnak tartani divatbemutatókat, és olyankor is rendszeresen bókol, kimondja, ha tetszik neki valami rajtam. Nincs olyan hét, hogy ne mondaná például a kocsiban, hogy olyan szép vagy Kicsikém! És én ettől tényleg olyan szépnek érzem magam” – sorolja Andi a kapcsolatuk kulcsfontosságú mozzanatait. Mindamellett, hogy saját bevallása szerint megvan a nőies titokzatossága, amit pedig nagyon jól tud használni. Ezt az interjú során ki is fejti a színésznő.

A beszélgetés egy pontján a színésznő a gyerekvállalás és az anyaság kapcsán is mesél a nézőknek. Andi bevallja, hogy talán a lelke mélyén ő maga a gátja annak, hogy anyává váljon. Egy gyerekkori traumatikus élmény mély nyomokat hagyott benne. Korábbi interjúiban is mesélt már róla, hogy a szeme láttára gázolta el egy autós az akkor hétéves testvérét, aminek feldolgozása hosszú folyamat volt számára, de még ma is élesen él benne a kép.

„Blokkolom magam, ez biztos” – válaszolja a színésznő arra a kérdésre, lehet-e a kettő között lelki összefüggés. Hogy miként gondolkozik saját anyaságáról, az kiderül az interjúból.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés