ACNEWS

Kiderült; miért szakított LL Junior és Kinga

A páros továbbra is párterápiára jár a kapcsolatuk megmentése érdekében.

Hirdetés
Ad image

A páros továbbra is párterápiára jár a kapcsolatuk megmentése érdekében.

Megdöbbentő őszinteséggel vallott a kapcsolatuk megromlásáról LL Junior és Kinga a Blikknek, a rapper kedvese ugyanis komoly önértékelési gondokkal küzd.

„Nehezem tudom elfogadni vagy elhinni, ha engem dicsérnek, ezért is lehet problémám ezzel az egésszel. Idővel falakat építettem magam köré, a férjem elé is. Szép lassan eltávolodtunk egymástól. De nem csak ez a probléma volt a házasságunkban…” – árulta el Kinga.

Junior és Kinga hónapok óta külön élnek, ám dolgoznak kapcsolatuk megmentésén. Mind a kettejüknek változnia kell, ám tesznek is azért, hogy ismét egy család lehessenek.

„Még mindig járunk párterápiára, bár én nem hiszek benne, de mivel tudom, hogy a feleségem igen, ezért természetes volt, hogy elmegyek vele a terápiára” – vette át a szót Junior.

„Alaposan, lépésről lépésre haladunk, hogy újjáépítsük a kapcsolatunkat. Azon dolgozunk, hogy a már megteremtett szilárd alapokra újra működőképes kapcsolatot építsünk. Ehhez viszont le kell rombolni azokat a falakat, amik a sok vita és konfliktus miatt kettőnk közé kerültek” – tette hozzá.

Míg a zenésznek sokkal türelmesebbnek kell lennie, addig Kingának meg kell tanulnia, hogy merjen beszélni az érzéseiről.

„Nagy tanulság, hogy nem szabad azt feltételezni, hogy a párunk tudja, mi jár a fejünkben. A jót és a rosszat is el kell tudni mondani. Mind a ketten tanulunk, és törekszünk arra, hogy attól, mert szülők vagyunk, ne felejtsünk el párként, férfiként és nőként megélni a mindennapokat” – mesélte.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés