ACNEWS

Kidurrant Dundika melle – véletlenül tudta meg

Majoros Hajnalka Fotó: TV2
Majoros Hajnalka Fotó: TV2
Majoros Hajnalkát azonnal műteni kellett mikor észrevették, hogy kilyukadt a mellimplantátuma. Szerencséje volt, hogy időben kapták el a problémát.
Hirdetés
Ad image

Majoros Hajnalka, azaz Dundika a minap osztotta meg egy posztban a történetét, melyben leírta, hogy a barátnője unszolására részt vett egy szűrővizsgálaton. Ott derült ki, hogy nagy a baj. A mellimplantátuma ugyanis kilyukadt, és a benne lévő folyadék már a nyirokcsomókat is elérte.

„Azt mondják, az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján sem. Amennyiben az a ‘más’ jelen esetben a legjobb barátnőm, az ő kárára sokkal érzékenyebben reagálok, mint egy számomra semleges személy esetében. Szóval az ő idilli családi életébe nemhogy belopózott, de ajtóstól robbantotta bele magát az a betegség, ami a modernkori orvostudomány egyik legnagyobb kihívása. Az, hogy ő ezt az állapotot milyen hősiesen kezelte és kezeli azóta is, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, már egy másik történet. Ő közben is velem foglalkozott. Azt mondta, ‘Manyim, légy okos, nézd hogy jártam, most azonnal jelentkezz be szűrésre!’ Megfogadtam, bejelentkeztem. Megvizsgáltak, az eredmény ledöbbentett” – kezdte hosszas posztját a kétgyemekes anyuka, akit megműtöttek, amint kiderült a probléma.

„Nem, nem az a diagnózis, amit nála megállapítottak, de sajnos, nálam is komoly rendellenesség derült ki. Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek. Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt, és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódok.”

Majka felesége ezután minden nőtársát arra bíztatta, hogy járjon el rendszeresen szűrővizsgálatokra.

„De ami a legfontosabb, az a szűrővizsgálat halaszthatatlansága. Ha a barátnőm nem küld el, nem derül ki, hogy probléma van. És ez a probléma eltörpül amellett, amivel ő küzd. Elkísértem az érintettek számára csak ‘kékgolyó’-nak hívott intézménybe. Megdöbbentően sok ember fordul itt meg nap mint nap, köztük rengeteg a fiatal. Nyilván nem az ördögöt akarom a falra festeni, de az biztos, hogy egy életünk van, ami nagyon törékeny. Légy Te is okos, ahogy szerencsére én is az voltam, NE halogasd a szűrővizsgálatot” – írta a posztban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés