ACNEWS

Kiesett a szálloda erkélyéről egy 12 éves német fiú

A srác az iskolai síszünet alatt kirándult az osztállyal, amikor megtörtént a tragédia. Kiesett a bolzanói szálloda erkélyéről.

Hirdetés
Ad image

A srác az iskolai síszünet alatt kirándult az osztállyal, amikor megtörtént a tragédia. Kiesett a bolzanói szálloda erkélyéről.

A német fiú vasárnap érkezett meg Olaszországba, az osztrák határhoz közel eső Trentino-Alto Adige autonóm régióba. Egy hétre jöttek az osztállyal kirándulni. Reggel viszont kiesett a szálloda 2. emeleti erkélyéről, és súlyos sérülésekkel szállították a bolzanói kórházba – írta meg a La Repubblica.

A fiú meg akarta viccelni a társait, és az erkélyen keresztül akart átmászni a másik szobába. Elvesztette az egyensúlyát és 6 métert zuhant. Annyira beütötte a fejét, hogy azonnal elvesztette az eszméletét. Repülővel  szállították kórházba, ahová a szülei is odasiettek, de az életét már nem tudták megmenteni.

A 60 fős csoport azonnal visszautazott Németországba,  ahol pszichológus segít nekik feldolgozni a tragédiát – írta news.fidelityhouse.eu.

 

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés