ACNEWS

Kifosztották Andy Vajna sírját!

Borzalmas dologra lett figyelmes Vajna Timi, amikor elhunyt férje sírját meglátogatta.

Hirdetés
Ad image

Borzalmas dologra lett figyelmes Vajna Timi, amikor elhunyt férje sírját meglátogatta.

Vajna Tímea Halottak napja alkalmából természetesen kilátogatott Andy Vajna sírjához virággal, és a kedvenc karamellás cukorkájával. Csakhogy amikor odaért, azt vette észre szomorúan, hogy valaki, vagy valakik ellopták a korábban odahordott szebbnél szebb csokrokat. Minderről az Insta-sztorijában számolt be a követőinek.

„Nagyon szomorú, legutóbb ellopták a virágaimat a temetőből, itt Los Angelesben” – panaszolta Vajna Timi.

Később viszont észrevett egy számára apró, ám annál biztatóbb jelet.

„Lenéztem és képzeljétek, a csokorból leesett egy szív alakú szirom… Én ezt jelnek veszem, drága Andym” – írta.

Sajnos nem egyedi eset itthon sem, hogy szeretteink sírjáról rejtélyes módon eltűnnek a színes virágok, mécsesek. Sőt előfordul olyan is, hogy egyenesen megrongálják a sírokat. De vajon mit lehet tenni az ilyen helyzetekben?

A Btk. 370. pontja szerint lopást követ el az, aki holttesten lévő tárgyat, illetve temetőben vagy temetkezési emlékhelyen a halott emlékére rendelt tárgyat tulajdonít el. A bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés járhat.

Volt már rá több példa is, hogy ilyesmit bejelentettek a rendőrségen, és megtalálták a tettest, ezekről a police.hu rendszeresen be szokott számolni.

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy kifosztották Andy Vajna sírját. Korábban, amikor a magyarországi temetése volt, sokan virág helyett szivarokkal árasztották el az emlékhelyet. A drágábbnál drágább dohánytermékek azonban rövid időn belül eltűntek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés