ACNEWS

Kik azok a repülőn utazó Philipek?

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A légiutas-kísérők elárulják a titkos kódnevet, amit igazán nem szeretnél, ha így hívnának a gépen
Hirdetés
Ad image

Egy légiutas-kísérő megosztott egy kódszót, amely jelezheti, hogy az utas rajta van a repülő személyzetének a rosszcsont listáján. „Ha Philipnek bélyegeznek, akkor valami rosszat tettél, és valószínűleg számolnod kell azzal, hogy a repülés hátralévő részében rossz kiszolgálásban lesz részed” – mondta a személyzet tagja.

„Ez az elnevezés a PILP – Passenger I’d Like to Punch ( ‘utas, akit meg akarok ütni’ )- kifejezésből származik, de az idők során megváltozott, és kissé finomabbá vált” – magyarázta a légiutas-kísérő.

A légiszemélyzet egyik nagy „kedvence”, ha valaki szüntelenül nyomja a hívócsengőt csak azért, mert italt szeretne. Bár minden utasnak joga van a csengő megszólaltatásához, a repülőgépen gyakran jelezni csak vészhelyzetben szabad.

A személyzet tagjai azt sem értékelik, ha az utasok videózzák őket, miközben a munkájukat próbálják végezni, és a szabályok betartatásával próbálják mindenki biztonságát garantálni. Számos légitársaság, például a United, az American, a Delta és a Southwest, olyan szabályt vezetett be, ami megtiltja az utasoknak, hogy a légitársaság alkalmazottairól a beleegyezésük nélkül fényképeket vagy videókat készítsenek.

Egy felsíró baba gyakran nem idegesíti fel annyira a légitársaság dolgozóit, mint egy nyafogó utas. „Ha épp az ital- vagy vacsoraszerviz közepén vagyunk, akkor csak vészhelyzetben kell minket hívni. Ha minden rendben van, akkor legyenek türelmesek” – mondta a személyzet tagja. „Nagyon gyorsan kitaláljuk, hogy ki a Philip, és ennek megfelelően szolgálunk fel, szóval ezt tartsd észben, ha gombnyomogató vagy” – idézi a dolgozót a nypost.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés