ACNEWS

Hoppá, kimaradt Orbán a Soros-ellenesek toplistájáról

Fotó: Soros György - Niccolò Caranti/wikipedia
Fotó: Soros György - Niccolò Caranti/wikipedia
Egy friss amerikai elemzés megnevezi Soros György öt legnagyobb ellenlábasát.
Hirdetés
Ad image

A liberális megadonor, Soros György beavatkozása a büntető igazságszolgáltatási rendszerbe a bűnözési ráta emelkedéséhez és perverz jogi prioritásokhoz vezetett országszerte – mint például Alvin Bragg manhattani ügyész Trump-mániája.

Ismerősei szerint a 92 éves Soros azért szeret káoszt szítani a közeli New Yorkban és a világ más részein, mert úgy véli, hogy csak a status quo felforgatásával alakulhat ki egy tökéletesebb liberális globalista társadalom – írja a Miranda Devine, a New York Postban

Rosszindulatú befolyása világszerte jelentősen befolyásolja a választásokat, és fia, a 37 éves Alex Soros állítólag még radikálisabb.

A Soros-ellenes politikai vezetők felnövekő generációja azonban visszavág.

Íme az öt legfontosabb, akiket Albert Marko, a floridai Mavarinas Management Group munkatársa azonosított:

Lengyelország: Jarosław Kaczynski, a populista Jog és Igazságosság párt USA-barát konzervatív vezetője azzal vádolja Sorost, hogy az ellenzéki csoportok finanszírozásával és a liberális értékek népszerűsítésével megpróbálja „destabilizálni” az országot.

USA: Ron DeSantis – a GOP elnökjelölt-aspiránsa Sorost vádolja azzal, hogy a progresszív ügyészek finanszírozásával liberális programokat erőltet a gyerekekre, és aláássa a törvényt és a rendet.

Olaszország: Giorgia Meloni olasz miniszterelnök azzal vádolta Sorost, hogy tömeges migrációt ösztönző civil szervezeteket finanszíroz, megpróbálja „aláásni az olasz társadalom hagyományos értékeit”, és „globalista napirendet” hirdet.

Albánia: Belind Këlliçi amerikai végzettségű mérsékelt konzervatívként indul a fővárosban, Tiranában a polgármesteri küzdelemben, amely kulcsfontosságú lehet a szocialista kormány leváltásában. Ellenfelét, aki Soros pártfogoltja, kábítószer-kereskedelemmel és korrupcióval vádolják.

Franciaország: Bruno Retailleau, a Republikánus Párt egyik feltörekvő képviselője Sorost a nemzeti szuverenitás aláásójaként nevezte meg, mivel a tömeges migrációt támogatja Európába.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés