ACNEWS

Kínos – Durván lehúzták Csősz Bogi filmjét

Alig jelent meg, máris nagyon rossz értékelése van a 129 című magyar sci-finek.

Hirdetés
Ad image

Alig jelent meg, máris nagyon rossz értékelése van a 129 című magyar sci-finek.

Csősz Bogi új filmjét nemrégiben mutatták be a magyar mozikban, de a várt siker elmaradt. A producer-színésznő, nemrégiben még büszkén újságolta az AcNewsnak, hogy hatalmasat fog robbantani a magyar filmiparban az egyedülálló filmével, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem jöttek be a számításai.

Több filmkritika is megjelent az elmúlt napokban, melyekben azt írják, hogy a magyar filmgyártásban a 129 még így is kiemelkedő, de a grafika, és a CGI szokatlanul gyenge, erőltetett a története, és sok helyen értelmezhetetlen.

A legnagyobb filmeket osztályozó nemzetközi oldalon, az IMDb-n eddig mindössze 2.8-as értékelést sikerült összeszednie a 10-ből. Összehasonlításképp a Valami Amerika első része 6.9-es osztályozást kapott.

Természetesen kerestük Csősz Boglárkát azzal kapcsolatban, hogy ő milyen visszajelzéseket kapott eddig a filmről, illetve, hogy mit gondol a kritikákról, de nem sikerült elérni őt.

Korábban ezt mondta nekünk a 129-ről:

„A film a jövőbeli Budapesten játszódik robotokkal, repülő autókkal, hatalmas felhőkarcolókkal. Azt a témát boncolgatja, hogy mennyire vagyunk manipulálhatóak a rendszer, és a média által. A főszereplő (Dér Zsolt) ráébred a valóságra, és látja, mi folyik körülötte. Ezzel együtt pedig megpróbál ráébreszteni másokat a valóságra, hogy szabaddá váljanak. A produkció nagyon jól megmutatja, milyen torz világban élünk.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés