ACNEWS

Kiröhögte a Hamász terrorista a túszul ejtett lányok szüleit

A Hezbollah is rakétákkal lőtte Izraelt Fotó: kepernyokep
A Hezbollah is rakétákkal lőtte Izraelt Fotó: kepernyokep
Vérlázító gátlástalanságról tett tanúbizonyságot a palesztin férfi, aki telefonon hívta fel az elrabolt lányok anyját.
Hirdetés
Ad image

Vélhetően szombat hajnalban a Supernove fesztiváltról rabolták el a 25 éves Hodiát és a 27 éves nővérét, Tairt. Az egyik palesztin tőlük szerezte meg a szülei telefonszámát, majd felhívta a lányok édesanyját, hogy gúnyolódjon vele.

„Felhívta a lányok édesanyját, és kinevette a családot” – mesélte Tal Ezekiah, a család közeli ismerőse a helyi médiának. Mint mondta, az anya sokkot kapott a hívástól, ő nagyon hamar kikapta a kezéből a telefont. „Ezután a férfi nekem is kinevette a családot, és tört héberrel azt kérdezte tőlem: Mi van, feleségül akarod venni? Majd letette a telefont” – tette hozzá. Tal Ezekiah továbbította a sokkoló hívást az izraeli belbiztonsági szolgálatnak.

A túszejtők azóta nem jelentkeztek – írta az szmo. A család barátja azt is elárulta, hogy az egyik lány menekülés közben felhívta az édesapjukat. Elmondta, hogy a terroristák megtámadták a Supernova zenei fesztivált. Azt mondták apjuknak, hogy rájuk is lövöldöztek, és egyikük megsérülhetett. Egyelőre nem tudni, hogy Hodiát és Tairt hol tartják fogva. De ők még szerencsésnek mondhatja magát, amiért a több mint száz társukkal együtt a terroristák „csak” foglyul ejtették. Valószínűleg a Gázai övezetbe hurcolták őket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés