ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kirúgja Daniel Ricardót a Red Bull a hétvégén

Fotó: Red Bull
Fotó: Red Bull
Nagy bajban van a Forma-1-es ausztrál pilóta, a hírek szerint Liam Lawson ül a székébe a hétvégi Szingapúri Nagydíjon.
Hirdetés
Ad image

Kirúgja Daniel Ricciardót a Red Bull, a cserére már a hétvégi Szingapúri Nagydíjon sor kerül, ahol Liam Lawson vezeti az ausztrál autóját. A holland Ziggo Sport riportere, Rick Winkelman úgy tudja, a döntésre nemcsak a 35 éves ausztrál pilóta alulteljesítése miatt kerülhet sor.„Több embertől is úgy értesültem, hogy Liam Lawson biztosan vezet majd Szingapúrban. Állítólag a szerződése a Red Bull-lal úgy szól, hogy idén legalább öt futamon kell vezetnie.”

Már a múlt hétvégi Azeri Nagydíjon a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko is arról beszélt, hogy Szingapúrban bejelentést fognak tenni. Mint mondta: „Van egy elképzelésünk, de meg kell várnunk Szingapúrt. Még mindig szeptember van, de Szingapúrtól kezdve pontos elképzelésünk lesz. Akkor már elég világos lesz, mi történik a második üléssel.”

A korábbi Red Bull pilóta, Robert Doornbos szerint egyáltalán nem lenne meglepve, ha kiderülne, hogy az osztrák istálló  legalább öt nagydíjat garantált volna 2024-re a 22 éves új-zélandinak. „Ez nagyon is lehetséges. Nekem is pontosan ilyen szerződésem volt a Red Bullnál. Ahol köteleztek rá, hogy bizonyos számú versenyen beugorjak. Az én esetemben Christan Klient kellett kivenniük a csapatból” – mondta Doornbos. Amennyiben a Red Bull megválik Daniel Ricciardótól, az nagy valószínűséggel az ausztrál pilóta F1-es pályafutásának végét is jelenti – idézte a player a ziggosport.nl-t.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés