ACNEWS

2024. September 22.   |   Móric napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kirúgta a Vasas Gera Zoltánt, négy év alatt ő a hetedik

Fotó: MTI/Kovács Tamás
Fotó: MTI/Kovács Tamás
Az egykori sztárfocista tudása, tapasztalata nem kellett az angyalföldi klubnak, az idei szezon elején rövid úton menesztette.
Hirdetés
Ad image

Kirúgta az NBII-es ligában futballozó Vasas Gera Zoltán vezetőedzőt és asszisztensét, Csizmadia Csabát. Bár papíron mindketten közös megegyezéssel távoznak a legendás piros-kékektől. A hírt az NB II-es klub jelentette be a honlapján.

Hogy a 97-szeres válogatott futballista Gera Zoltán nem ért a focihoz, az erős túlzás. Az eredményei is azt igazolják, hogy jó munkát végzett. Ugyanis fél éve, idén februárban vette át a Vasas irányítását, 18 tétmérkőzésen ült a kispadon, mérlege 10 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség volt. Bár a Vasas sokáig feljutó helyen állt, a szezon  végén végül csak harmadik lett, így nem tudott visszajutni az NB I-be. A korábbi válogatott labdarúgó február végén vette át a piros-kékek irányítását a távozó Desits Szilárdtól, és a tavalyi szezont a harmadik helyen zárták, két ponttal lemaradva a feljutó helyen végző Győrtől.

Mint a  444 írja, az új vezetőedző kinevezéséig László András, a Vasas NB III-as csapatának edzője veszi át a csapat irányítását. Az angyalföldi csapatnál négy év alatt hét vezetőedző fordult meg. A német Michael Oenning 2018-as távozása óta nem volt olyan szakember, aki egy szezonnál többet töltött volna a csapatnál.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés