ACNEWS

Kirúgták az énekesnőt szidó modellt

Karrierjébe került egy modellnek az a gyűlöletcunami, amit rázúdított Agárdi Szilvire.

Hirdetés
Ad image

Karrierjébe került egy modellnek az a gyűlöletcunami, amit rázúdított Agárdi Szilvire.

Agárdi Szilvi primitív, trágár szavakkal teli üzenetet kapott egy látássérült modelltől. Az énekesnő a levelezést nyilvánosan osztotta meg egy bejegyzésében, amelyben önmagához híven, kedves szavakkal igyekezett megbékíteni az őt pocskondiázó nőt.

 

A válasz persze nem maradt el. Bár a modell bocsánatot kért Szilvitől, ennyivel nem úszta meg az incidenst. Viselkedése miatt a lányt elbocsátották munkahelyéről.

„Az elmúlt napokban nagy port kavart a hír, miszerint Agárdi Szilvia énekesnő, a Csináljuk a fesztivált! című műsor nyertese kapott egy minősíthetetlen hangvételű üzenetet. A hír már önmagában is megdöbbentett minket, de az a felismerés még inkább, hogy az üzenetet az egyik modellünk írta. (…)Nagyon sajnáljuk a történteket és természetesen megtettük a szükséges lépéseket az üzenet írójával szemben. Korábbi viselkedése miatt már kapott tőlünk figyelmeztetést és akkor adtunk neki még egy esélyt, de olvasva ezt a vállalhatatlan tartalmú levelet, az Ability Fashion vezetősége egyhangúlag úgy döntött, hogy a továbbiakban nem kívánjuk, hogy részt vegyen az Ability Fashion életében” – szúrta ki a Bors az ügynökség bejegyzését.

Nem ez az első ilyen eset a hazai celebvilágban. Nagyjából két évvel ezelőtt Tóth Gabit támadta be egy gyűlölködő kommentelő, aki konkrétan a halálát kívánta az énekesnő akkor még meg nem született gyermekének. Gabi érthetően vérszemet kapott, felkereste „jóakarója” munkaadóját, és konkrétan kirúgatta az illetőt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés