ACNEWS

Kis Grófo sírva ölelte az Izraelből hazamenekített nagybátyját

Kis Grófo órákon át beszélgetett a nagybátyjával a reptéren,/fotó: Facebook
Kis Grófo órákon át beszélgetett a nagybátyjával a reptéren,/fotó: Facebook
Hazaérkezésük után órákon át a ferihegyi reptéren beszélgettek egymással a háborús pokolból kimenekített magyarok.
Hirdetés
Ad image

Ma hajnalban mintegy nyolcvanan várták izgatottan a Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldalán. Azt a két repülőgépet, ami az Izraelben rekedt magyarokat hozta haza. A várakozók között volt Kis Grófo is. Ő a nagybátyja családjáért aggódott. Vasárnap reggel még kétségbeesett hangú üzenetben fordult segítségért a nyilvánossághoz.

Aggódott a gyerekekért

„Nagyon szomorú vagyok. Segítsetek – kérte a népszerű zenész. Majd így folytatta: – A magyarországi testvéreim, családtagjaim és barátaim kint rekedtek az Izraeli háború területén és nem tudnak hazajönni. Gyerekekkel vannak és nagyon félnek a jelenlegi állapot miatt!  Belegondolni is félelmetes, hogy mit élhetnek át! Én bízom benne és hiszek benne, hogy Magyarország még a mai nap tud lépni annak érdekében, hogy a magyarországi kint rekedteket hazahozza épségben!”

Hálát adott mindenkinek

„Nagy volt az örömöm, amikor megtudtam, hogy hétfő hajnalban hazahozzák a rokonaimat és a magyar testvéreimet – mondta boldogan az AcNews-nak Kis Grófo. – Hajnali két órakor szállt le a repülőgép Ferihegyen a 215 magyarral. Megható volt látni, érezni azt a szeretetet, ahogy az emberek boldogan köszöntötték egymástól. Mindenki sírt, nekem is könnyeket csal a szemembe az élmény. Hajnali fél négyig beszélgettünk a repülőtéren, arra gondoltam, bárcsak minden nap így tudnánk örülni egymásnak. Hálás vagyok Istennek, és mindenkinek, akik imádkoztak, a rokonainkért. És persze a külügyminiszternek, hogy mindent megtett azért, hogy az összes bajba került magyar biztonságban hazaérhetett.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés