ACNEWS

Kísérleti kezelésben bízott Kandeh Evelin

Napok alatt romlott le a rákbetegségben elhunyt énekesnő állapota.

Hirdetés
Ad image

Napok alatt romlott le a rákbetegségben elhunyt énekesnő állapota.

Újabb drámai részletek derültek ki Kandeh Evelin haláláról. A tragikusan fiatalon, mindössze 37 évesen elhunyt volt Megasztáros híresség élete utolsó percéig bízott gyógyulásában és küzdött a gyilkos kór ellen.

„Több mint két éve derült ki a betegsége, amely a közelmúltban gyógyíthatatlan stádiumba lépett. Először egy éven keresztül járt kezelésekre, amelyekkel sikerült elérni egy olyan állapotot, amellyel élni tudott. A rák nem tűnt el soha, de nem volt rosszul, élte az életét” – mesélte az énekesnő barátja a Blikknek, aki a Kékgolyó utcai onkológián is ott volt mellette.

„Műtétről is szó volt, de amikor kiderült, hogy ez már nem járható út, jelentkezett egy kísérleti kezelésre, amelytől sokat remélt. Együtt töltöttük ki a papírokat, de sajnos a kezelést már nem kezdhette el. Nagyon gyorsan fordult rosszra minden… Senki nem számított erre, ő sem. A kórházba kerülése előtt három nappal még új vállalkozás indítását tervezte. Voltak kisebb földjei Pécs környékén, ezeken szeretett volna biogazdálkodással foglalkozni. Csütörtökön este ment el úgy, hogy egy nappal korábban vittük be. Előző héten vasárnap még együtt voltunk templomban, három héttel ezelőtt még dolgozott, életerős volt és vidám, az állapota azonban napról napra sokat romlott” –tette hozzá a férfi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés