ACNEWS

Kiskorúval szexelt a magyar szépségguru, újabb börtön vár rá

Legfeljebb 15 év börtönt kaphat a Deák téri késelő fotó: MTI
Legfeljebb 15 év börtönt kaphat a Deák téri késelő fotó: MTI
Miközben folyt a nyomozás és a büntetőeljárás R. Lajos ellen, tovább folytatta a lányok kiközvetítését.
Hirdetés
Ad image

A legnagyobb csendben bevonult a börtönbe a 69 éves R. Lajos, az egyik ismert szépségkirálynő verseny főszervezője, hogy letöltse 2 év 10 hónap szabadságvesztését. Eközben újabb, hasonló – emberkereskedelem, üzletszerű kerítés – bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják, mint ami miatt elítélték. Ha újra bebizonyosodik a bűnössége, hosszú évekig rács mögött marad.

„…csakis az ő dolguk”

R. Lajos hét évig, 2015-től 2022-ig járt a bíróságra, a büntetése idén januárban emelkedett jogerőre. Csakhogy miközben folyt ellene a büntetőeljárás, ugyanúgy kiközvetítette a lányokat szexre vágyó férfiaknak. Emiatt 2021-ben kihallgatta őt a rendőrség. Majd február 22-én reggel ismét elfogták a budapesti címén, ahol kutatást is tartottak nála, végül pedig újra gyanúsítottként hallgatták ki.

„Csak hostess munkára közvetítek lányokat. Ami nem bűn. Hogy amúgy mit csinálnak a négy fal között, az csakis az ő dolguk” – korábban ezt hangoztatva bizonygatta igazát munkatársunknak az elítélt szépségguru.

16 éves lány vallott ellene

Az AcNews kérdéseire a Fővárosi Főügyészség az alábbi választ küldte.

„Tisztelt Virág Márton! A kérdezett ügyben az eljárás érdekeire is figyelemmel arról tájékoztatjuk, hogy a nyomozás kiskorút is érintő emberkereskedelem, üzletszerű kerítés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt van folyamatban. Ezeknek a bűncselekményeknek a büntetési tétele halmazatban 5-20 évig terjedő szabadságvesztés.”

Az AcNews információi szerint R. Lajos jutalékot kért és kapott a kiközvetített lányoktól. Ennek mértéke általában az ügyfél által fizetett összeg 10-20 százaléka volt.

„Azonban volt egy 16 éves lány, akibe a Lajos belehabarodott. Tőle nem kért jutalékot, ő szexszel fizetett neki. És éppen ez a lány volt az, aki később terhelő vallomást tett a Lajosra” – nyilatkozta lapunknak a férfi közeli barátja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés