ACNEWS

Kiszel Tünde mindent tagad

Az AcNews-nak tisztázta a szerelmi életével kapcsolatos pletykákat.

Hirdetés
Ad image

Az AcNews-nak tisztázta a szerelmi életével kapcsolatos pletykákat.

Egy kép indította el azt a pletykát, amely tegnap futótűzként terjedt el a közösségi oldalakon. A fotón Tünde szerepel egy autó anyósülésén, a vezető pedig egy fiatal férfi. A fotó láttán sokan arra kezdtek el gyanakodni, hogy Kiszel Tünde és a férfi egy párt alkotnak.

Az AcNews megkereste Tündét, aki tisztázta, hogy mindenki teljesen félreérti azt a képet.

„Tévedés, nem vagyok szerelmes!” – jelentette ki határozottan Tünde.

„Ez a fotó akkor készült, amikor egy kedves család hazavitt engem egy szépségversenyről, amelyen zsűriztem. Minden alkalommal oda szoktak jönni hozzám rajongók, ez így volt most is. Ilyenkor fotózkodunk, vagy aláírásokat adok nekik. Mivel nekem nincs autóm, ez a család felajánlotta, hogy hazavisz. Amikor megérkeztünk, akkor készült rólam és a fiatalemberről a kép. Igazából nem is ismerem.”

Tünde úgy érzi, teljesen természetes az, hogy néha olyan emberekkel szerepel képeken, akiket nem ismer.

„Nagyon örülök, hogy így szeretnek az emberek! Van, amikor az operában, rendezvényeken, naptárbemutatókon, vagy a közértben jönnek oda hozzám emberek, hogy képet szeretnének velem. Ebben egy híres ember esetében szerintem semmi furcsa nincs, nem is értem, hogyan születhetett meg ez a pletyka” – vélekedett Tünde, aki szeretné magának megtartani a szerelmi életével kapcsolatos információkat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés