ACNEWS

Kiszel Tünde új szerepben: anyós lett

A naptárdíva mindenben támogatja lányát, ez Donatella párválasztása terén sincs másképp.

Hirdetés
Ad image

A naptárdíva mindenben támogatja lányát, ez Donatella párválasztása terén sincs másképp.

Hunyadi Donatella már kiskorától kezdve modellkedik, egyre sikeresebb a szakmában, ráadásul számos divatmárka leszerződött vele. A több mint 36 ezer Instagram-követőbázissal rendelkező fiatal lány pedig már nemcsak a munka, hanem a szerelem terén is megtalálta a helyét.

A 21 éves modell féltve őrzi a magánéletét, ám azt már egy ideje tudni, hogy kiegyensúlyozott párkapcsolatban él. A jelek szerint egyre komolyabb érzelmeket táplál a kedvese iránt.

„Édesanyám sosem szólt bele a párválasztásomba, csak felkészített, hogy legyek óvatos és körültekintő, mert a férfiak nem mindig tisztességes szándékkal közelednek a nők felé. Eddig szerencsére nem ütöttem meg a bokámat, mert nagyon ügyelek, hogy kivel ismerkedem, válogatós vagyok, és csak keveseket engedek közel magamhoz. Úgy érzem, ezúttal megtaláltam azt a fiút, akiben feltétel nélkül bízhatok!” – árulta el a Best Magazinnak Donatella.

Édesanyjával, Kiszel Tündével legendásan szoros a kapcsolatuk. Bár a naptárdíva a széltől is óvja lányát, elmondása alapján semmi kétsége nincs a döntéseit illetően.

„Nagyon szeretem a lányom, ő a szemem fénye. Nekem bármit elmondhat, én pedig örülök, hogy megtisztel a bizalmával, és kikéri a véleményemet. Maximálisan megbízok benne és a döntéseiben” – fogalmazott sejtelmesen az AcNewsnak a naptárdíva, aki tiszteletben tartja Donatella magánéletét, de azt elárulta, örül annak, hogy teljes biztonságban tudhatja lányát a férfi mellett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés