ACNEWS

Kitiltották a Twitterről Navalnij feleségét

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube
Alig egy napig volt életben Alekszej Navalnij özvegyének Twitter fiókja. Még a cég tulajdonosa, Musk sem tudta mi történhetett.
Hirdetés
Ad image

Néhány nappal Alekszej Navalnij halála után rövid ideig nem lehetett hozzáférni özvegye, Julija Navalnija Twitter (X) fiókjához. A 47 éves nő bejegyzései helyett a következő üzenet jelent meg: „A fiók le lett tiltva. Az X blokkolja a szabályait megsértő fiókokat”.

Az oldalt tegnap hozta létre Navalnij özvegye, a tiltásra pedig sokáig nem érkezett magyarázat – írta meg a Krone. A rendszerkritikus Navalnij csapatához tartozó „Korrupcióellenes Alapítvány” azonnal reagált. Elon Musktól – a platformon keresztül – azt szerette volna megtudni, hogy Navalnija milyen szabályokat sértett meg. A blokkolást azóta feloldották, azonban az okára még mindig nem derült fény.

Navalnija Vlagyimir Putyin orosz elnököt hibáztatta férje haláláért – gyanúja szerint Navalnijt meggyilkolták. Elmondása szerint pontosan tudja, hogy Putyin miért ölette meg férjét. Ahogy azt is, hogy ki hajtotta végre a gyilkosságot a nevében. „Elmondjuk a nevüket és leleplezzük az arcukat” – mondta. Az orosz hatóságok szerint az ellenzéki vezető egy séta közben esett össze a szibériai „Polar Wolf” börtöntáborban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés