ACNEWS

Kitiltották Cicciolinát a testvére temetéséről

Megérezte a halálát szeretett öccsének az ex-pornódíva.

Hirdetés
Ad image

Megérezte a halálát szeretett öccsének az ex-pornódíva.

Nem vehet végső búcsút elhunyt testvérétől Cicciolina. Husika öccse, László ugyanis koronavírus következtében kapott agyvérzést. Fél oldalára lebénult, majd vasárnap a szervezete feladta a harcot.

„A húgom, Vali bízott abban, hogy a testvérünk felépül, és tavasszal még köztünk lesz, de én éreztem, hogy erre már nincs esély. Amikor hajnalban meghalt, pont akkor felébredtem éjjel. Rosszul voltam, éreztem, hogy valami nincs rendben. Nyugtalan lettem, tudtam, hogy meghalt László. Azt gondolom, jött hozzám elköszönni. A szívem szakad meg. Utána egy napig csak sírtam, nem is tudtam másra gondolni, csak arra, hogy ő nincs többé” – mesélte a Blikknek Husika, akit megrendített, hogy unokaöccse kitiltotta őt a temetésről.

„László fia, Lacika életében rá sem nézett az apjára, most pedig valamiért úgy döntött, ő intézi a temetést. Kikötötte, hogy mi nem lehetünk ott, ezért se a helyszínt, se az időpontot nem akarja elárulni. Nem tudom, mi lesz így. Természetesen szeretnék ott lenni, amikor végső nyugalomra helyezik Pityut, de mégis hogyan nyomozzam ki, melyik temetőbe kell menni? Lacika szégyellje magát, és csak annyit tudok erre mondani, hogy a karma majd visszaadja ezt a gonoszságot neki” – mondta határozottan Cicciolina a Blikknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés