ACNEWS

Kivirult Nemazalány, szebb, mint valaha

Fotó: Kalastyák Fanni
Fotó: Kalastyák Fanni
Az énekesnő megváltozott, sokkal nőiesebb, mint korábban, lenyűgözően gyönyörű, akár a májusi virágoskert kora hajnalban.
Hirdetés
Ad image

Elképesztő változásokon ment keresztül a Nemazalány néven ismertté vált énekesnő. A fotóján jól látszik, hogy látványosan átalakult a bikiniszezonra, amit rajongói is észrevettek és dicsértek. Pedig Nemazalány valójában egy visszahúzódó lány, aki szeret otthon lenni, sorozatozni, dalszövegeket írni. Sokan azt gondolják róla, hogy rengeteget bulizik, ez nem így van. Messze visszafogottabb és csendesebb az élete ennél, de ő így érzi jól magát – írta a liner.hu.

A csinos és vonzó fiatal énekesnő sok támadást kapott már az élete során. Egyesek ki nem állhatják a stílusát. Például az Ázsia Expressz alatt ő kapta a legtöbb kritikát, elképesztő mértékben öntötték a nyakába a durva dolgokat. Ez nyilván nem esett jól neki, még akkor sem, ha a tisztában van a megosztóbb személyiségével. De ez már a múlt, Fanni túltette magát ezeken a dolgokon, és mostanában mintha mosolygósabb lenne. Sok dicséretet kap, és jól áll neki, ha mosolyog, és igazán boldog.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés