ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Kizuhant egy orosz milliomos a harmadik emeleti ablakból

Illusztráció Fotó: pixabay
Illusztráció Fotó: pixabay
Holttestét annak a háznak az ablakai alatt találták meg, ahol élt. A férfi lezuhant a harmadik emelet magasából.
Hirdetés
Ad image

A tobolszki városi duma gyászjelentést tett közzé Vlagyimir Jegorov haláláról. A képviselő tegnap, december 27-én hunyt el. A történtek különböző változatait terjesztették elő a közösségi oldalakon. Vlagyimir Jegorov kollégái ezt írták:

„Baleset következtében hirtelen elhunyt Vlagyimir Jurjevics Jegorov, a tobolszki városi duma elnökhelyettese. Emlékünkben örökké pozitív és rokonszenves ember marad” – áll a nekrológban.

Egyes források szerint Jegorov azért esett ki az ablakon, mert elvesztette az eszméletét. A férfi rosszul érezte magát, és úgy döntött, szív egy kis friss levegőt. Halálában nem történt bűncselekmény, ahogyan azt a tobolszki lakosok feltételezték.

2001-ben Vlagyimir Egorov a földügyi és erdészeti bizottság elnökeként dolgozott. 2016-ban elítélték , mert nem kért bérleti díjat üzletemberektől az önkormányzati földekért, de az elévülési idő lejárta miatt megúszta a büntetést.

Jegorovot később beválasztották a Tobolszk városi dumába. 2022-ben Tobolszk egyik leggazdagabb képviselője lett, éves jövedelme 9,1 millió rubelt (36 millió forintot) tett ki. Tagadják, hogy bármi bűncselekmény állna a háttérbe – írja a 72.ru

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés