ACNEWS

Klausmann Viktor elárulta, mi a véleménye az új Szerencsekerékről és Kasza Tibiről

Klausmann Viktor a 90’s évek megkerülhetetlen és kultikus televíziós figurája volt, épp annyira, mint Bobby Ewing, vagy Balu Kapitány. A Szerencsekerék egykori műsorvezetője –bár visszavonult a közélettől - a napokban mégis feltűnt Palik László vlogjában, a Palikék Világa by Manna – Hová Tűnt? című adásában. A műsorban elmondta, mivel foglalkozik manapság és arról is beszélt, mi a véleménye a megújult Szerencsekerékről és annak műsorvezetőjéről.

Hirdetés
Ad image

Klausmann Viktor a 90’s évek megkerülhetetlen és kultikus televíziós figurája volt, épp annyira, mint Bobby Ewing, vagy Balu Kapitány. A Szerencsekerék egykori műsorvezetője –bár visszavonult a közélettől – a napokban mégis feltűnt Palik László vlogjában, a Palikék Világa by Manna – Hová Tűnt? című adásában. A műsorban elmondta, mivel foglalkozik manapság és arról is beszélt, mi a véleménye a megújult Szerencsekerékről és annak műsorvezetőjéről.

Klausmann Viktor az Ablak című műsorban tűnt fel először országos tévé képernyőjén, de a legnagyobb sikereket a Szerencsekerékkel érte el, a 90’s években neve egyet jelentett a műsoréval. Az egykor sztárstátuszban lévő műsorvezető az elmúlt években azonban egészen máshol találta meg a helyét az életben.

„Turisztikai vállalkozó lettem 15-16 évvel ezelőtt, fő tevékenységünkként elkezdtem egy strandot csinálni, nyáron Domonyvölgyben. Ott is laktam 10 évig, 2010-ben félig elköltöztem, a nagy házat eladtam, lett egy kisházam ott, meg Pálosvörösmarton a Mátrában. Felújítottuk a síházat Kékestetőn, és a gyerekeimet oda összpontosítottam, ezekre a helyekre. Nyáron strand, télen sízés van, alapvetően velük” – magyarázta Viktor, aki a Magyar Síakadémia Egyesület Elnöke, valamint a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány – egy síoktatókból alakult mentőcsapat – ötletadója és létrehozója lett.

„Nem gondoltam volna 2010-ben, frissen a válás után, magam alá zuhanva, a régi életem magam után hagyva, hogy lesz valami, amire kinyílik a pupillám, és mint a vadászkutya jelez. Ez az. Kettő telefonról hívnak éjszaka, amit, ha látom, hogy csörög, azonnal veszem a nadrágom, és semmi nem számít, fröcsög az adrenalin” – mondta Klausmann a Palikék Világa by Manna műsorában.

Az egykori tévés azt is elárulta, szakmai szemmel nézte az újra képernyőre került Szerencsekerék epizódokat, amiről markáns véleményt is formált.

„Abban a pillanatban, ha a Kasza Tibi vesz egy nagy levegőt, visszavesz a nagy arcából, kisebb lesz az arca, sikerülni fog. Ez a szilveszteri adásban bejött. Kasza Tibi egy kommunikációs zseni egyébként, nagyon jó, és megérezték az arányokat. Ez most már egy nagyon jó Szerencsekerék, ha belenézek, én is néha röhögők rajta. Sőt sokszor” – mondta Klausmann Viktor, aki hozzátette, csak szakértői szemmel tudja a műsort figyelni. „Nem tudom máshogy nézni… Bármit is csináltam, ehhez értek talán a legjobban, célcsoportra bemérni egy dumálós műsort” – vélekedett Klausmann utódjáról és a ráncfelvarrt Szerencsekerékről.

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés