ACNEWS

Kóbor János lánya édesapja nyomdokaiba lép

Az Omega frontemberének lánya, Léna egy együttesben fog énekelni.

Hirdetés
Ad image

Az Omega frontemberének lánya, Léna egy együttesben fog énekelni.

Lassan egy éve, hogy gyászba borult az ország Mecky halála miatt, a hosszas szomorkodás helyett Léna a zenében találta meg a lelkének szükséges gyógyírt. A 15 éves lány komolyabban elkezdett foglalkozni a zenéléssel – írja a Bors.

„A papa egy legenda volt, soha senki nem lesz olyan, mint ő. Én sem. De nem is kell, mert én egy teljesen más stílust képviselek. Nem akarok hasonlítani senkihez, ő is mindig arra biztatott, hogy legyek egyéniség. Nem azért szeretnék sikeres lenni, mert Kóbor János lánya vagyok, hanem önmagam miatt” – fogalmazott a napilapnak Léna, aki édesapjának köszönhetően már egészen kicsiként megismerkedett a zenével.

„A papa ötlete volt, hogy kezdjek el zongorázni, és még beszélni is alig tudtam, de már az Omega számokat énekelgettem. Még a tévében is többször nagy örömmel előadtam. Amikor nagyobb lettem és zongoráztam, egyszer rajta kapott, hogy saját zenét komponálgatok. Alig akarta elhinni, hogy ez az én szerzeményem és éreztem, milyen boldog és büszke volt rám – mesélte Lénácska, akinek tehetségére az iskolában is felfigyeltek.

„Szeptembertől a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanulója lettem és az iskola zenekara, a Stæg felfigyelt rám a közösségi médiában. Megkeresett az együttes egyik tagja, és nekem szegezte a kérdést, hogy te csak táncolni vagy énekelni is tudsz? A bandának már van egy énekese, de úgy gondolták, hogy egy női hang jót tenne a csapatnak. Még nagyon friss ez a szerep, de boldogan próbálok velük,és klassz ötleteink vannak a jövőre nézve” – lelkendezett a fiatal lány.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés