ACNEWS

Kocsmárosnak állt Dömsödi Gábor, a legendás magyar tévés

Dömsödi Gábor polgármesterként dolgozna a közösségért/Fotó: AcNews
Dömsödi Gábor polgármesterként dolgozna a közösségért/Fotó: AcNews
Ismét polgármesternek készül a legendás tévés, aki egy csendes kis nógrádi falucskában, Bokoron éli nyugdíjas éveit.
Hirdetés
Ad image

Dömsödi Gáborról mióta visszavonult a nógrádi birtokára, keveset hallani. A nevét igazából akkor ismerte meg az ország, amikor Friderikusz Sándor producereként sorra megdöntötték a hazai nézettségi rekordokat. Nem volt ellenfelük, csak saját magukkal versenyeztek. Dömsödi műsorvezetőként is sikert sikerre halmozott, észre sem vette, de maga is felemelkedett a legnagyobb legendák közé.

Dömsödi Gábor hamarosan visszatérne a közéletbe Fotó: AcNews

Most a Meglepetés magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy már felhagyott a tévézéssel, a készüléket se nagyon kapcsolja be. Hétköznap egyedül él a vidéki birtokán, mert a feleségét hétköznap a munkája Budapestre szólítja. De a hétvégéket együtt töltik. Dömsödi 31 éves lánya, Dóra Spanyolországban lakik, 36 éves fia, Dávid pedig gyakran van külföldön. Viszont Vitray Tamással ma is sokat beszél, példaképének tartja őt.

„Nagyra tartom a munkásságát, akár a sofőrjének is elmennék, de engem már nem érdekel a televíziózás, nem akarok új műsorokat készíteni. A tévét sem nagyon kapcsolom be, csak szakmai kíváncsiság miatt, hogy a kollégáim milyen műsorokat csinálnak. Az a több mint hatmilliós nézettség már úgy sem ismételhető meg, amit annak idején a Dallas-sorozatból ismert Jockey-val, vagyis Larry Hagmannel és Friderikusz Sándorral megugrottunk.”

Polgármesterként már bizonyított, most újra megpróbálja Fotó: AcNews

Dömsödi korábban már volt független polgármester itt és Pásztón is, jövőre pedig ismét indulna az önkormányzati választásokon. Szeretne a helyiek életkörülményein javítani, mivel sok fiatal elhagyta a falut, erre nagy szükség van. Szerinte, ha turisztikai célponttá válna Bokor, több munkalehetőség lenne. Első lépésként társadalmi munkát vállalt: pusztán önszorgalomból, fizetség nélkül elvállalta a falu kocsmájának és boltjának vezetését.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés