ACNEWS

Koktélmaratonba halt bele egy őrült szállóvendég Jamaicán

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Egy turista végig akarta inni a teljes koktélkínálatot egy jamaicai tengerparti bárban. A tizenkettedik pohár után meghalt.
Hirdetés
Ad image

Timothy Southern a testvérével, gyermekeivel és más rokonaival nyaralt a karibi országban. A brit már konyakot és sört is ivott, amikor találkozott két kanadai nővel, akik egyikük születésnapját őrült kihívással ünnepelték: a nők az itallapon felsorolt összes koktélt meg akarták inni éjfélig. Southern csatlakozott.

Most az elhunyt családja bírósági vizsgálatot rendelt el – és részben a szállodát és egy ápolónőt tartja felelősnek a halálesetért. Nem világos, hogy milyen ütemben fogyasztotta el a bár alkotásait. Tény: A tizenkettedik koktél után a szobájába ment a Saint Ann-i Royal Decameron Club Caribbeanben. És ott halt meg – írja a Bild.

A jamaicai fővárosban, Kingstonban egy patológus megállapította a halál okát: alkoholfogyasztás okozta akut gasztroenteritisz. Southern családtagjai hiába próbáltak segíteni rajta: „A hátán feküdt és fuldoklott. Felfekvési helyzetbe tettem, és kiabáltam, hogy hívják a mentőket” – mondta az egyik hozzátartozó a hatóságoknak. „Gurgulázó hangot adott ki. Amint stabil oldalfekvésbe került, hányt. Szólongattam a nevén, de nem válaszolt”.

Southern családja a szálloda személyzetét és a jelenlévő ápolónőt hibáztatja. Azt mondják, a nő tapasztalatlan volt, és részben ő a felelős a haláláért. „Amikor a nővér megérkezett, megkérdeztem, hogy hívtak-e mentőt, mire ő azt mondta, hogy nem” – mondja a hozzátartozó. „Azt hittem, hogy ő fogja átvenni a feladatot. De nem ez volt a helyzet. Észrevettem, hogy Timothy lázasodni kezd. Megnéztem a pulzusát, de nem találtam”.

A hozzátartozó így folytatta: „Mondtam neki: ‘Ne csak nézd, kezdd el az újraélesztést’, ő pedig csak mellkaskompressziót adott neki. Ha tudta volna, hogy mit csinál, talán még mindig élne. A kiszolgálás és a bánásmód, amit kapott, undorító volt”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés