ACNEWS

Köllő Babett elárulta, milyen kapcsolat fűzi Arnold Schwarzeneggerhez

Orosz Cynthia és Köllő Babett
Orosz Cynthia és Köllő Babett
Babett egy eddig nem ismert új oldalát mutatta meg, és a titkairól is vallott.
Hirdetés
Ad image

A művésznő az önazonosságról, spirituális útjáról, a párkapcsolatáról is beszélt a Stories Podcast legújabb adásában.

„Én mindig vizualizálok, tehát hogyha van egy álmom, amit szeretnék elérni, akkor látom magam előtt azt, ahogy megtörténnek, mint egy filmben, egyébként Arnold Scwarzenegger is ezt csinálja. Vagy például legyenek mantráid. Én néha ülök a kocsiban és hangosan mondom, hogy na, akkor 2024 -ben ezt és ezt fogom csinálni, és így és így fog történni, mert én ezt akarom és nem szeretném” – magyarázta Köllő Babett színésznő, táncos, műsorvezető Orosz Cynthia legujabb beszélgetős műsorában.

A színésznő kifejtette, a legnagyobb álma, hogy egy nagy műsor egyedüli műsorvezetője lehessen.

„Ami nekem még kimaradt, az mondjuk egy olyan műsornak a műsorvezetése, lehet ez élő műsor vagy felvételről is, hogy egyedül állok a színpadon. Sokat áldoztam ezért, hogy itt lehessek, ahol ma vagyok. Megfigyeltem azt, hogy minden embernek az életében van legalább két-három olyan lehetőség, ami abban a pillanatban halálugrásnak tűnik, de hogy nagyon-nagyon sokat lendíthet a karriereden, a vágyaid, a céljaid elérésében. Ez mindig egy egészen őrült dolognak tűnik, és én láttam sok embernél azt, hogy mi a lehetősége, és nem merte bevállalni. Én éreztem, amikor ez a megkeresés jött a luxusfeleségekkel kapcsolatban, hogy ez az én lehetőségem is. Gyakorlatilag az anyukámon kívül senki nem bízott ebben az egészben, és nekem a férjemet is meg kellett győzni” – mesélte a művésznő.

A jó értelemben gátlástalan, laza és humoros férfiakat szereti.

„Én akkor érzem, hogy élek, amikor kamera előtt vagyok, vagy színpadon vagyok, de semmiképp sem a külsőség hajt. Tehát nem az az érdekes ebből az egészből, hogy kettővel többen felismerjenek az utcán, hanem az, hogy amikor ott vagyok, forgunk, élőben vagyunk, akkor egyszerűen azt érzem, hogy így megindul az oxigén áramlása az ereimben, és hogy élek végre. Tehát igazából azt hiszem, hogy inkább ez a lényeg. A legnehezebb önazonosnak lenni. Én ebben például rengeteget tanulok a mellettem élőktől, de minden téren mindig. Az a típusú ember vagyok, aki figyelek és nézek. Amikor színpadon álltam, én 0-24 ben néztem a számomra etalon embereket. Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa, hogy mit csinálnak másképp. Most ugyanez, Majesztől nagyon sok lazaságot tanultam, ő az a fajta jó értelembe véve gátlástalan ember, akitől rengeteget lehet tanulni, de Tillától is ugyanúgy. Műsorvezetőként tehát figyelem ezeket az embereket és csendben tanulok. A színpad meg a kamera az a személyiségek harca„ – meséli a színésznő, műsorvezető Köllő Babett a Cynthia Orosz Youtube-csatornán, valamint Podpad Stories Podcast felületen.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés