ACNEWS

Komoly betegséggel küzd Bódi Csabi

Szakember segítségére is szüksége lehet.

Hirdetés
Ad image

Szakember segítségére is szüksége lehet.

Bódi Csabit érzelmileg és anyagilag is megviselte, amikor nem vállalhatott fellépéseket. Ahogy ő fogalmaz, akkoriban kiürült a kamra, s most mindent megtesz azért, hogy a felélt tartalékokat pótolja. A rá nehezedő nyomást és az érzéseit azonban semmilyen körülmények között nem mutathatja ki.

Csabi bevallotta a Borsnak, hogy az étellel vezeti le a felgyülemlett feszültséget. Szívesen vigasztalódik finom falatokkal, persze tudja, hogy nem ez a legegészségesebb formája a stresszkezelésnek. Szerinte ma már nem szégyen szakemberhez fordulni, ezért minden további nélkül segítséget kér majd, ha úgy érzi, hogy nem tud megbirkózni a rá nehezedő nyomással, ugyanis depresszióval küzd.

„30-40 évvel ezelőtt a nagyapáink hírből sem ismerték a depresszió fogalmát. Szerencsére itt van nekem a családom, akik mellettem állnak és segítenek abban, hogy megvívjam ezt a harcot. Viszont, ha arról lenne szó, természetesen igénybe venném pszichológus segítségét. Ezen nincs mit szégyellni, hiszen modern világban élünk” – magyarázta Csabi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés