ACNEWS

Komoly döntést hozott meg: Amerikába költözik Szandi lánya

Eddig a szüleivel élt, de most hosszú időre a tengeren túlra utazik, hogy ott is szerencsét próbáljon.

Hirdetés
Ad image

Eddig a szüleivel élt, de most hosszú időre a tengeren túlra utazik, hogy ott is szerencsét próbáljon.

Szandi lánya, Blanka az egyetem mellett másodállásban gyerekekre szokott vigyázni. Vannak, akik rendszeresen hívják, mások alkalmaként kérik a segítségét. Ezeknek a családoknak azonban hamarosan búcsút kell mondaniuk a 21 éves lánytól, ugyanis Blanka egy évre Amerikába utazik, ahol egy családnál lesz bébiszitter.

„Olyan, mint egy társkereső oldal, csak családok és bébiszitterek között. Én is megírtam az adataimat, és matcheltünk. Velük feleltek meg az elvárásaink kölcsönösen, emiatt választottam őket, és ők engem. Kiszámoltam, hogy körülbelül hetven órát videóchateltem amerikai családokkal. A vírus miatt három kiutazási dátumom is volt, egyelőre még a mostani sem biztos, mert jelenleg nem adnak ki vízumot” – mesélte Blanka a Reggeliben.

„A Golden Gate híd lábánál fog lakni, gondoljatok bele! Majd megyünk ki hozzá” – vette át a szót Szandi, aki nem félti a lányát.

„Nekünk az a legfontosabb, hogy a gyerek boldog legyen. Hogy a világ mely pontján, azt majd ő eldönti. Szokták mondani, hogy a gyereket nem magadnak szülöd. Blanka most kimegy egy évre, lásson világot, ha visszajön, visszajön, ha nem, nem. (…) Nekünk nagyon nagy biztonságot jelent, hogy egy családhoz megy ki, lesz ott egy anyuka, egy apuka, két kislány. Bár a jég hátán is megélő típus, őt nem kell félteni” – mondta az énekesnő.

Bogdán Blanka hozzátette: a legnagyobb biztonságot az adja meg a számára, hogy egy családhoz megy ki. Jelenleg ugyanis még a szüleivel él, és túl nagy váltás lett volna, hogy egy másik kontinensen albérletbe költözzön.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés