ACNEWS

Koporsóban derült ki, hogy él, ám másodszor is meghalt a 74 éves nő

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egy 74 éves asszonyról, akit az idősek otthonában halottnak nyilvánítottak, a ravatalozóban derült ki, hogy mégis él.
Hirdetés
Ad image

Constance Glanzot június 3-án reggel 9 óra 44 perckor nyilvánították halottnak, de a Nebraska állambeli Lincolnban található temetkezési vállalatnál, ahová a nőt vitték, nagy meglepetés történt.

A ravatalozó egyik dolgozója majdnem kiugrott a bőréből, amikor észrevette, hogy Constance lélegzik. A gyorsan reagáló személyzet egy másodpercet sem vesztegetett, azonnal újraélesztést végeztek, és tárcsázták a mentőszolgálatot és a rendőrséget, hogy jelentsék a „szokatlan” esetet – írja a DailyStar.

A Lancaster megyei seriff hivatala megerősítette, hogy az asszonyt kórházba szállították. De ott később másodszor is halottnak nyilvánították.

Ben Houchin rendőrfőnök-helyettes, azt mondta, hogy még soha nem látott ehhez hasonlót: „Ez egy nagyon szokatlan eset. Az egyik alkalmazott éppen Constance Glanz-t helyezte a koporsóba, hogy előkészítsék a temetésre, és az alkalmazott észrevette, hogy a nő lélegzik. Azonnal segítséget hívtak. A nőt egy helyi kórházba szállították, akkor még életben volt. A rendőrség járt az idősek otthonában, és megkezdtük a történtek kivizsgálását”.

A nyomozás teljes gőzzel folyik, de egyelőre semmi jele annak, hogy bárki megpróbálta volna idő előtt sírba tenni Constance-t.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés