ACNEWS

Kosarat kapott DiCaprio: nem kellett a 22 éves modellnek

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A 22 éves Playboy modell kosarat adott Leonardo DiCaprionak. A lány szerint túl furcsa és öreg a színész. És nem csókol jól.
Hirdetés
Ad image

A 22 éves playmate Hieke Konings egészen rosszakat nyilatkozott Leonardo DiCaprioról. A lány egy elit klubban találkozott a 49 éves színésszel, azonban szerinte DiCaprio túl furcsa. És öreg. Az utóbbi állítás pedig azért vicces leginkább, mert a sztár híres arról, hogy csak 25 év alatti lányokkal randizik. És ritkán várja meg, hogy betöltsék a 26-ot.

„Egy titkos klubban találkoztunk Los Angelesben, ahová csak meghívással lehet bejutni. Láttam, hogy ott ül a fekete kapucnis pulóverében és fekete sapkájában. Végül elkezdtünk szemezni egymással.” – mesélte a modell. Végül DiCaprio menedzsere odament hozzá és a férfi asztalához vezette – olvasható a DailyMailen.

Forrás: Hieke, Instagram

Hieke pedig természetesen megragadta az alkalmat és megkérdezte, hogy igaz-e a pletyka, és tényleg csak a 25 éven aluliak rúghatnak nála labdába. Erre a Titanic sztárja elismerte, hogy „bűnös”. A pár ezután csókolózott, de Hieke átlagosnak nevezte a csókot. „Rendben volt, de határozottan nem a legjobb, amit valaha kaptam” – kommentálta az eseményt. Ezután a színész áthívta magához, azonban Hieke ezt a lehetőséget tisztelettel elutasította. „Nagyon megdöbbenve reagált. Természetesen nem volt hozzászokva. Amikor azt mondtam, hogy nem ismerem eléggé, kedvesen reagált. Ezt tisztelem. Majd odafordult egy másik lányhoz és hazavitte őt.” – ért véget a Playboy modell története.

Bár végül ő maga nem töltötte DiCaprioval az éjszakát, azonban a lánynak több barátja is van, akik igent mondtak a meghívásra. Ők pedig állították, hogy a sztárnak van néhány megkérdőjelezhető szokása a hálószobában. „Az egyik barátnőm azt mondta, hogy szex közben a fülhallgatóját bent tartotta, mert nem akarta hallani őt. Egy másikuk azt mesélte, hogy még egy párnát is tett a fejére. Nekem Leo csak egy nem. Túl csúnya és öreg.” – mesélte Hieke.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés