ACNEWS

Kovács Áron már a B oldalon köszönti harmadik gyerekét

Az Észbontók műsorvezetője bejelentette: 25 évvel fiatalabb menyasszonya gyereket vár.

Hirdetés
Ad image

Az Észbontók műsorvezetője bejelentette: 25 évvel fiatalabb menyasszonya gyereket vár.

Kovács Áron és fiatal párja négy éve találtak egymásra. A hatalmas, 25 éves korkülönbség ellenére a szerelmesek úgy érzik, párjukban rátaláltak az igazira, kapcsolatuk komolyságát pedig az is bizonyítja, hogy Áron decemberben megkérte kedvese kezét.

Most egy újabb örömhírről számolt be Áron a Best Magazinban: hamarosan újra apai örömök elé néz, ugyanis menyasszonya az első közös gyermeküket várja. A műsorvezető májusban tölti be az ötvenedik életévét, de ez cseppet sem tartja vissza.

„Nemsokára ötven leszek, és még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyermekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe” – idézi Áront a Blikk a Best nyomán.

A műsorvezető ugyanolyan lelkesedéssel várja harmadik csemetéjét, és annak fejlődését, ahogyan az előző két gyermekénél tette.

„A család hitből, szeretetből, álmokból és játékból összegyúrt valóság, egy csoda. Úgyhogy alig várom, hogy ezt folytathassam, és egy új élettel elkezdjem ugyanezt a munkát. Azt a játékot, amit a másik két gyermekemnél már megtettem”.

Áron korábban arról is nyilatkozott a Story Magazinnak, mit gondol erről a 25 éves korkülönbségről.

„Őszintén és tiszta szívvel élek, és ilyen a kapcsolatom is. Mi a sokak által tabunak gondolt korkülönbséget is átbeszéltük. Nem vagyunk hülyék, jól tudjuk, hogy ha én kicsekkolok egyszer, Zsófi még fiatal és gyönyörű lesz, és talán itt marad egy gyerekkel. De mi ezt mindketten vállaltuk, akarjuk. Közben meg ki tudja, mi lesz? Lehet, fordítva lesz. Félelmek miatt nem lehet hagyni elveszni valamit, ami ennyire jó.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés