ACNEWS

Közel tízezren követelik, hogy ne szűnjön meg a Jóban Rosszban!

Hatalmas összefogás indult a Jóban Rosszban sorozat folytatásáért. Vajon a TV2 beadja a derekát és mégsem szünteti meg a Csillagvirág Klinika történetét?

Hirdetés
Ad image

Hatalmas összefogás indult a Jóban Rosszban sorozat folytatásáért. Vajon a TV2 beadja a derekát és mégsem szünteti meg a Csillagvirág Klinika történetét?

Elképesztő, hogy mire képes egy seregnyi ember, ha valami közös ügyért kell kiállni! Amióta bejelentették, hogy 16 év után megszűnik a TV2 nagysikerű napi sorozata, a Jóban Rosszban-tól zeng az egész magyar média. Sőt, lehet ennyi figyelmet akkor kapott legutoljára, mikor elkezdődött a széria. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy szinte rögtön elindítottak akkor egy petíciót azok a rajongók akiknek, már szinte családtag a Csillagvirág Klinika szereplői, hogy folytassák tovább a sorozatot.

„Aki szereti a Jóban Rosszbant, és nem szeretné, hogy megszűnjön a sorozat, az kérjük írja alá ezt a petíciót” – áll a felhívásban.

A legtöbbször persze pár nap után elhal az efféle kezdeményezés, de ez esetben ez egyáltalán nem így lett. A bejelentés első napjától, folyamatosan gyűlik az aláírók száma. Mostanra pedig pontosan 9283 ember állt ki az interneten is az indítványozás mellett, de könnyen lehet, hogy holnapra már eléri a kerek tízezret. Ami érdekesség, hogy csak az elmúlt 24 órában, több, mint 300 ember csatlakozott, ráadásul az aláírások, mint ahogy azt az oldal mutatja, nem csak Magyarországról érkeznek, ami azt jelenti, hogy külföldön is szép számmal akad lelkes rajongó.

Természetesen felkerestük ezzel kapcsolatban a TV2 sajtóosztályát, hogy megkérdezzük mi a véleményük a kezdeményezésről, illetve van-e rá esély, hogy engedve a nép akaratának, mégiscsak a képernyőn marad a Jóban Rosszban. A csatornától azt a választ kaptuk, hogy nem kívánják kommentálni a dolgot, de a forgatások leállta után, még hónapokig látható lesz a sorozat.

Persze nem csak a nézőket viseli meg, hogy nem fogják látni többé kedvenc karaktereiket. Korábban az AcNewsnak mondta el Gazdag Tibor, hogy az egész stábot megviselte a bejelentés.

„Nyilván nem örülünk neki. Mindenki azt gondolja, hogy bőven lett volna még fantázia és munka a történetben, de sajnos ez lett a döntés. Nem tudunk ellene mit tenni. (…)Tanácstalanul állunk a döntés előtt. Nagyon nem esik jól ez az egész, de sajnos egyszer mindennek vége van” – nyilatkozta nekünk korábban a színész.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés