ACNEWS

Kozso már nem titkolózik tovább

Fotó: tv2play
Fotó: tv2play
Hirdetés
Ad image

Közel másfél évtizedes ismeretség után talált igazán egymásra Kozso és szerelme, Ágica, akik a TV2 páros-realityjében vállalták fel először nyilvánosan a kapcsolatukat.

Kozso az utóbbi időben ritkán nyilatkozott a magánéletéről, az azonban már egy ideje biztosan ismert volt, hogy néhány évvel ezelőtt rátalált a szerelem. A 90-es évek egyik legsikeresebb énekese eddig féltve őrizte szerelmét a nyilvánosság előtt, mostanra azonban mindketten megelégelték a titkolózást. A TV2 sikeres nagysikerű reality-jének második évadában, a Párharcban debütálnak először.

„Természetesen a körülöttünk lévő ismerősök tudtak rólunk, de nehéz volt eddig titkolózni” – mondta az AcNewsnak Ágica.

Álcáztuk magunkat, tényleg odafigyeltünk erre. Hatalmas tűzzel rendelkező műsor ez, én nem vagyok ez a típus, izgalmas volt ez számunkra” – vette át a szót Kozso.

Párharcban nyolc pár költözik össze, és különböző ügyességi és elméleti vetélkedőkön vesznek részt, amelyek a fizikai erőpróbán túl sok esetben akár a párkapcsolatokat is próbára teheti.

„Voltak nagyon félelmetes feladatok, de akkor is mindig próbáltuk megnyugtatni egymást. Igyekeztünk helytállni a feladatokban, de közben próbáltuk nem kimutatni az egymás iránti aggodalmunkat” – mondta az Ámokfutó sztárjának kedvese.

„Én szétüvöltöttem az agyamat” – mondta nevetve az énekes, aki Ágicához hasonlóan féltve izgulta végig szerelme megpróbáltatásait.

Mint ahogy azt a páros-realityben megszokhattuk, drámai fordulatokban és könnyes pillanatokban idén a második évadban sem lesz hiány, Kozso elmondása alapján az idei műsorban azonban egy harmonikus társaságot sikerült összehozni.

„Nagyon jó csapat volt, csoda emberekkel találkoztam végre. Imádtam és csíptem ezt, el vagyok ájulva” – áradozott játékostársairól az producer-előadóművész.

A többszörös arany- és platinalemezes előadó és kedvese közel egy éve alkotnak egy párt, mégis óriási az összhang kettőjük között. Nem csoda, hiszen kapcsolatuk közel másfél évtizedes múltra tekint vissza.

„Én külföldön éltem, kint építettem karriert, és sokszor közénk állt a távolság. Köztünk szerintem ez mindig is szerelem volt, csak eddig nem tudott beteljesülni” – fogalmazott Ágica – „Teljesen másfele éltünk, és egyszer csak úgy döntöttünk, hogy együtt megyünk tovább” – helyesbített Kozso, hozzátéve, párjával most minden percét kiélvezik a jelennek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés