ACNEWS

Köztisztasági akciót tartottak

A XI. kerületi Etele tér, valamint a kelenföldi metró- és vasútállomás környékén tartott köztisztasági akciót a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) - tájékoztatta a vállalat kedden az MTI-t.

    

Hirdetés
Ad image

A XI. kerületi Etele tér, valamint a kelenföldi metró- és vasútállomás környékén tartott köztisztasági akciót a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) – tájékoztatta a vállalat kedden az MTI-t.

    

A hétfő éjszaka és kedd reggel tartott akcióban a főváros tulajdonában lévő közszolgáltatók, valamint állami és civil szervezetek egyaránt részt vettek – közölték.
Az akció keretei között a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség támogatásával a főváros több forgalmas közterületén állandó rendőri jelenlétet biztosít – írták. A kelenföldi pályaudvar környékén napközben folyamatosan vannak járőrök, éjszaka pedig visszatérően ellenőriznek a rendőrök, akikhez bármilyen bűncselekmény vagy szabálysértés észlelése esetén fordulni lehet.
A „Tiszta és biztonságos Budapestért” kampány keretében a BKK korábban a Széll Kálmán tér, az Örs vezér tere, a Boráros tér, a Déli pályaudvar, a Margit híd budai hídfő és a Rákóczi tér közös köztisztasági akcióját szervezte meg, legutóbb pedig partnereivel visszatért a Boráros térre – emlékeztettek a közleményben.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés