ACNEWS

Kölyökkutyákat erőszakolt meg a brit Krokodil Dundee (18+)

Adam Britton Fotó: Youtube
Adam Britton Fotó: Youtube
A brit krokodilszakértő Adam Britton, elismerte, hogy több tucat kutyát erőszakolt meg és kínzott meg az ausztráliai állatmenhelyen.
Hirdetés
Ad image

Egy brit krokodilszakértő bűnösnek vallotta magát, amiért kölyökkutyákat erőszakolt meg és több mint 40 kutyát kínzott meg ausztrál állatmenhelyén, miután meggyőzte az állattartókat, hogy adják neki szeretett kutyáikat.

Az 51 éves Adam Britton, Ausztráliában, 2014-ben kezdte el a bűncselekményeket, és 2022 áprilisában történt letartóztatásáig több mint 42 kutyát kínzott és használt ki szexuálisan.

A nős zoológus, az észak-ausztráliai Charles Darwin Egyetem tanárát egykor a legendás tévés David Attenborough is vendégül látta otthonában – emlékeztetett a Daily Mail.

Britton még azt is lefilmezte, ahogy a védtelen állatokat kínozza egy hangrögzítő berendezéssel felszerelt konténerben. A legtöbbjük elpusztult, mielőtt a beteges anyagot az interneten közzétette volna.

Britton, aki a BBC-vel és a National Geographic-kal is együtt dolgozott, nyugodtan állt a vádlottak padján, amikor a bíróságán 56 rendbeli állatkínzás vádjában bűnösnek vallotta magát.

A bűncselekményeinek részletei olyan szörnyűek és „groteszkek”, hogy Michael Grant főbíró felszólította a nyilvánosságot és a biztonsági személyzetet, hogy hagyják el a tárgyalótermet, mielőtt az ügyészek ismertették volna az ügy tényeit.

A krokodilszakértő felesége, Erin, nem tudott férje beteges vágyairól. Az ügy kirobbanása óta megváltoztatta a vezetéknevét.

A férfit előzetes letartóztatásban van. December 13-án kell visszatérnie a bíróságra az ítélethirdetéshez.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés