ACNEWS

Kukásokat vert, majd bedrogozva megölte autójával a családapát

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A mándoki ámokfutó autójával frontálisan ütközött Komorón, és megölte a vétlen autóban ülő 24 éves édesapát, Sz. Márkot.
Hirdetés
Ad image

A fiatal férfinak esélye sem volt a komorói baleset túlélésére, a helyszínen életét vesztette. Kiderült: az ámokfutó H. B. a tragédia előtt kábítószert fogyasztott, így letartóztatták. „A férfi január 28-án , a hajnali órákban új pszichoaktív anyag, feltehetően kristály fogyasztását követően, bódult állapotban közlekedett autójával Kisvárda felől Tuzsér irányába.” Mindezt a Nyíregyházi Törvényszék tette közzé. Mint írták, a drogos sofőrt halált okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetéssel gyanúsítják. Ha bebizonyosodik a bűnössége, 8 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat.

A Seatot vezető mándoki sofőr, H. B. korábban egy vélt sérelem miatt megpróbált elgázolni négy kukást. Az egyiket meg is verte – írta a Ripost. Ezért a decemberi tárgyalásán 5 év börtönbüntetésre ítélték, akkor a férfi fellebbezett a döntés ellen.  Ha akkor rács mögé dugják, a vétlen családapa ma is élne.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés